Continuam sa livram oriunde in Romania respectand masurile de siguranta. close-text livrare in siguranta

Florarie Online Bucuresti - Livrare flori in 2-4 ore  

Magnolia - Florarie Online Bucuresti îți pune la dispoziție o diversitate mare de flori si buchete sau aranjamente. Comanda flori online in Bucuresti cu livrare gratuită la domiciliu și ai încredere că alegerea ta este cea mai bună. Noi îți livram florile proaspete si în Băneasa, Cotroceni, Dorobanţi sau în orice cartier al capitalei, precum şi în localităţile alăturate şi surpriza ta va ajunge la destinaţie în cel mai scurt timp. Nimic nu e mai elegant decât a oferi cuiva un buchet de flori!

Dacă vrei să ne vizitezi, te așteptăm și la Florăria Magnolia Bucuresti din Park Lake sau la cea de pe Calea Dorobanţi Nr. 54.

Livrare flori Bucuresti

Call center dedicat | Garantie 300%

Sector 1 | Sector 2 | Sector 3| Sector 4 | Sector 5 | Sector 6

Vrei să faci un gest elegant prin servicul nostru de livrare flori Bucuresti? E foarte simplu! Poţi trimite flori în Bucuresti doar 2-4 ore cu transport gratuit. Alege livrare flori Bucuresti in aceeasi zi prin Magnolia si iti garantam ca va avea rezultatul cel dorit. Magnolia este o florarie online unde gasesti buchete de trandafiri, aranjamente florale, trandafiri criogenati, cutii cu flori, toate gândite astfel încât să oferim o experientă de neuitat.

Pentru orice detalii legate de comenzi de flori cu livrare la domiciliu in Bucuresti ne poţi contacta telefonic, pe chat-ul nostru online sau prin email, la adresa office@magnolia.ro

Pentru a vă asigura cea mai bună experiență de navigare Site-ul nostru utilizează Cookies. Aflați mai multe.

OK