Suna si comanda repede si simplu
Categorii
Buchete de Flori in Bucuresti, Romania

Florarie online Bucuresti - Livrare Flori in 2-4 ore

Magnolia Florarie Online Bucuresti îți pune la dispoziție o varietate impresionanta de buchete si aranjamente florale. La noi in florarie online găseşti mai mult decât flori, la noi găseşti emoţii transpuse în fiecare creaţie a floriştilor noştri. Comandă buchete de flori cu  livrare gratuită în Bucuresti şi ai încredere că alegerea ta este cea mai bună. Trimite flori în Băneasa, Cotroceni, Dorobanţi sau în orice cartier al capitalei, precum şi în localităţile alăturate şi surpriza ta va ajunge la destinaţie în mai puţin de 4 ore.

Pentru orice detalii legate de comenzi flori online cu livrare flori in Bucuresti ne poţi contacta telefonic, pe chat-ul nostru online sau prin email, la adresa office@magnolia.ro

Dacă vrei să ne vizitezi, te așteptăm și la Florăria Magnolia Bucuresti din Park Lake sau la cea de pe Calea Dorobanţi Nr. 54.

Livrare flori in Bucuresti

Call center dedicat | Garantie 300%

Sector 1 | Sector 2 | Sector 3| Sector 4 | Sector 5 | Sector 6

Nimic nu e mai elegant decât să dăruieşti cuiva un buchet de flori. Dacă vrei să faci un gest elegant, iar persoana aleasă locuieşte  în Bucureşti, e foarte simplu! Poţi trimite flori în doar 2-4 ore prin serviciul nostru de livrare flori. Florarie online plina de buchete de flori, aranjamente florale şi cadouri alese, toate gândite astfel încât să creeze bucurii adevărate.

Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.

OK