Florarie Online Galati - Livrare flori in 2-4 ore

Alege Magnolia, florarie online Galati, dacă vrei ca darul tău să fie unul memorabil. Oferim servicii deosebite de livrare flori in Galati unde poți alege diverse buchete de flori, aranjamente florale şi cadouri inedite, astfel încât orice gând frumos să poată fi însoţit de un cadou pe măsură. Prin serviciul de livrare flori la domiciliu în Galați, este foarte simplu să ajungi la cei dragi, chiar dacă ești departe de ei.
Comanzi online, cu livrare la locuința sau la locul de muncă a persoanei pe care vrei să o surprinzi și Magnolia, florărie Galați îți garantează bucuria destinatarului.

Dacă vrei să ne vizitezi, te așteptăm și la florarie Galati Bd. George Coşbuc, nr. 251, Shopping City Galați.

Livrare flori Galati

Magnolia - florărie online Galați vă oferă serviciul online de livrari flori la domiciliu Galati cu transport gratuit ca să îi surprinzi pe cei dragi! Dacă plasezi comanda până la ora 18.00, poţi trimite flori online in aceeași zi, aşa că nu trebuie să îţi faci griji că darul tău nu va ajunge la timp.
Oferă flori și adu bucurie! Poți alege un buchet cu trandafiri rosii, unul cu trandafiri albi sau un buchet cu florile preferate ale destinatarei. Livrăm rapid flori în Galați și în împrejurimi.

Trimite flori online cu livrare GRATUITĂ în peste 100 de orașe din România!

Vezi orașele
Configurează și personalizează buchetul tău!

Configurează și personalizează buchetul tău!

Trimite acum

Pentru a vă asigura cea mai bună experiență de navigare Site-ul nostru utilizează Cookies. Aflați mai multe.

OK
Buchet frezii colorate

Alegerea zilei