1. Home
  2. Cum cumpar?

Cum cumpar?


După ce alegeţi buchetul sau aranjamentul floral, procesul de plasare online a comenzii e foarte simplu.

Daţi click pe produsul ales, alegeţi oraşul/ţara de livrare, data livrării şi intervalul dorit, apoi îl adăugaţi la coşul de cumpărături. Tot aici aveţi posibilitatea de a alege o vază sau un tort.

O dată adăugat produsul în coş, puteţi alege, dacă doriţi, şi un cadou (pentru livrările în România) care să însoţească florile comandate.

Completaţi datele de contact ale persoanei căreia doriţi să-i trimiteţi buchetul sau aranjamentul.

Puteţi adăuga şi un mesaj personalizat pe care noi îl vom scrie pe o felicitare handmade, oferită gratuit.

În următorul pas completaţi datele dumneavoastră. Acestea sunt necesare pentru a putea fi contactat și ţinut la curent cu statusul comenzii.

Apoi alegeţi modalitatea de plată pe care o preferaţi. Puteţi opta şi pentru a trimite florile anonim. Puteţi continua procesul de comandă ca Vizitator sau vă puteți autentifica în Contul dvs completând informaţiile cerute (informaţii destinatar).  

În pasul final, veţi vedea suma pe care o aveţi de achitat şi datele de livrare şi apoi daţi click pe Finalizare comandă, urmând să primiţi un email de confirmare a comenzii pe adresa dvs.

Dacă aţi ales plata online cu cardul, după apăsarea butonului de finalizare, veţi fi redirecţionat către o pagină securizată pentru a putea efectua plata online rapid şi în siguranţă.