Suna si comanda repede si simplu
Categorii

Cum cumpăr?


După ce alegeţi buchetul sau aranjamentul floral, procesul de plasare online al comenzii e foarte simplu.

Daţi click pe produsul ales, alegeţi oraşul/ţara de livrare, data livrării şi intervalul dorit, apoi îl adăugaţi la coşul de cumpărături. Tot aici aveţi posibilitatea de a alege o vază sau un tort.

O dată adăugat produsul în coş, puteţi alege, dacă doriţi şi un cadou (pentru livrările în România) care să însoţească florile comandate.

Completaţi datele de contact ale persoanei căreia doriţi să trimiteţi buchetul sau aranjamentul.

Puteţi adăuga şi un mesaj personalizat pe care noi îl vom scrie pe o felicitare handmade, oferită gratuit.

În următorul pas completaţi datele dumneavoastră. Acestea sunt necesare pentru a putea fi contactat si ţinut la curent cu statusul comenzii.

Apoi alegeţi modalitatea de plată pe care o preferaţi. Puteţi opta şi pentru a trimite florile anonim. Puteţi continua procesul de comandă ca Vizitator sau autentificându-vă în Contul dvs completând informaţiile cerute (informaţii destinatar).  

În pasul final, veţi vedea suma pe care o aveţi de achitat şi datele de livrare şi apoi daţi click pe Finalizare comandă, urmând să primiţi un email pe adresa dvs de confirmare a comenzii.

Dacă aţi ales plata online cu cardul, după apasarea butonului de finalizare veţi fi redirecţionat către o pagină securizată pentru a putea efectua plata online rapid şi în siguranţă.

Pentru a vă asigura cea mai bună experiență de navigare Site-ul nostru utilizează Cookies. Aflați mai multe.

OK