1. Home
  2. Despre noi

Despre noi

Florăria Magnolia înseamnă flori și emoții. Am pornit la drum în 1997, cu o florărie în Bistrița, iar momentan ne mândrim cu cea mai mare rețea de florării din România. Deținem 17 florării în 11 orașe, depozite en-gros și site-ul magnolia.ro, fiind florăria din România cu cel mai vechi domeniu înregistrat la RoTLD care importă flori de calitate extra de la bursa internaţională de flori din Olanda.

Suntem o echipă de 150 de oameni care muncesc zilnic pentru a realiza împreună cu clienții noștri cele mai frumoase surprize.

Florăriile Magnolia livrează florile prin curieri proprii în doar 2-4 ore în România și în maximum 24 de ore international.  “Livrăm flori oriunde în lume” este sintagma care ne-a consacrat de-a lungul timpului, iar acest lucru este posibil datorită colaborării cu peste 58000 de florării de top din 140 de țări.

Ne-am bazat întotdeauna pe talentul şi priceperea floriștilor, pe capacitatea acestora de a crea o atmosferă placută şi de a oferi clienţilor produse şi servicii de calitate superioară în oricare din florăriile Magnolia.

Din dorinţa de a fi mereu aproape de clienţii noştri, am deschis magazine în mai multe locaţii din România şi continuăm extinderea lanțului de florării deoarece vrem să putem fi alături de cât mai mulți oameni care vor să creeze momente frumoase cu ajutorul florilor. 

Pentru a vă asigura cea mai bună experiență de navigare Site-ul nostru utilizează Cookies. Aflați mai multe.

OK