Continuam sa livram oriunde in Romania respectand masurile de siguranta. close-text livrare in siguranta

Florarie online Brașov - Livrare flori în 2-4 ore

Alege Magnolia, florăria online din Brasov unde floriștii noștri talentați și atenți la detalii realizează zilnic cele mai frumoase buchete și aranjamente florale, folosind mereu doar flori de calitate premium.
Livrarea florilor în Brasov se face cu ajutorul curierilor proprii pentru a ne asigura că ajung la destinație în condiții sigure și într-o stare perfectă. Doreşti să comanzi flori online în Brasov cu transport gratuit? Magnolia este o florarie care îţi oferă posibilitatea de a găsi buchetul perfect de flori și de a-l trimite celor dragi tie.
Trimite flori în Brașov, adaugă ciocolată şi un ursuleţ de pluş sau un buchet de flori şi tort, iar surpriza va fi şi mai mare. Indiferent de ocazie, la noi găseşti cele mai potrivite combinaţii, astfel încât cineva drag ţie să se bucure cu adevărat.

Dacă vrei să ne vizitezi, te așteptăm și la florăria noastră din Braşov de pe Str. Zaharia Stancu, nr. 1

Livrare flori Brașov

Livrare flori la domiciliu Brasov este serviciul prin care florăria online Magnolia te ajută să ajungi la cei dragi ție printr-un cadou, chiar și atunci cand ești departe.  Florişti pricepuţi şi dedicaţi realizează cele mai frumoase buchete și aranjamente florale, așa că darul tău va fi o încântare pentru destinatar.
Alege buchetul de flori preferat şi, prin serviciul nostru gratuit de livrări flori în Brașov, cineva drag se va bucura de cadoul tău în cel mult 2-4 ore. Ținem întotdeauna cont de dorințele clienților și vrem ca fiecare buchet sau aranjament floral comandat să rămână o amintire frumoasă și deosebită atât pentru expeditor, cât și pentru destinatar.
Ora limită de plasare a comenzilor online cu livrare în aceeaşi zi este 17.30. Daca dorești detalii suplimentare pentru a trimite flori online în Braşov, ne poţi contacta telefonic, pe email sau pe chat.

Pentru a vă asigura cea mai bună experiență de navigare Site-ul nostru utilizează Cookies. Aflați mai multe.

OK