Continuam sa livram oriunde in Romania respectand masurile de siguranta. close-text livrare in siguranta

Florarie online Brașov - Livrare flori în 2-4 ore

Alege Magnolia, florarie online Brașov unde floriștii noștri talentați și atenți la detalii realizează zilnic cele mai frumoase buchete și aranjamente florale, folosind mereu doar flori de calitate premium.
Prin serviciul Livrare flori la domiciliu Brașov ne asigurăm că florile ajung la destinație în condiții sigure și într-o stare perfectă. Doreşti să comanzi flori online sau buchete de flori cu transport gratuit? Magnolia - florărie din Brasov îţi oferă posibilitatea de a găsi buchetul perfect de flori și de a-l trimite celor dragi tie.
Pentru informații legate de comenzi flori sau livrari buchete în Brasov, te rugăm să ne contactezi telefonic, pe chat sau prin email, la adresa office@magnolia.ro.

Dacă vrei să ne vizitezi în atelierul nostru floral, te așteptăm la florăria noastră din Coresi Shopping Resort, Str. Zaharia Stancu, nr. 1.

Livrare flori Brașov

Cauți o florărie online în Brașov cu ajutorul căreia să transmiți cele mai frumoase gânduri. Florăria Magnolia vine în sprijinul tău prin serviciul Livrare flori la domiciliu Brașov astfel încât să poți transmite un cadou chiar și atunci cand ești departe. Florişti pricepuţi şi dedicaţi realizează cele mai frumoase buchete și aranjamente florale, așa că darul tău va fi o încântare pentru destinatar.
Alege buchetul de flori preferat și prin serviciul nostru gratuit de livrări flori la domiciliu Brașov, cineva drag se va bucura de cadoul tău cu livrare în cel mult 2-4 ore. Ținem întotdeauna cont de dorințele clienților și vrem ca fiecare buchet sau aranjament floral comandat să rămână o amintire frumoasă și deosebită atât pentru expeditor, cât și pentru destinatar.
Ora limită de plasare a comenzilor pentru a trimite flori online în Braşov în aceeași zi este 17.30.

Pentru a vă asigura cea mai bună experiență de navigare Site-ul nostru utilizează Cookies. Aflați mai multe.

OK