Suna si comanda repede si simplu
Buchete de Flori in Bistrita, Romania

Florărie online Bistriţa

Comandă buchete de flori cu livrare gratuită în Bistriţa şi bucură-i pe cei dragi ţie care locuiesc aici. Îţi oferim cadouri potrivite pentru fiecare ocazie şi garantăm livrarea florilor în doar 2-4 ore. Ora limită de plasare a comenzii pentru ca livrarea să fie făcută în aceeaşi zi este 17.30.

Pentru orice detalii legate de comenzi sau livrări buchete şi aranjamente florale în Bistriţa, te rugăm să ne contactezi telefonic, pe chat-ul nostru sau prin email, la adresa office@magnolia.ro

Dacă vrei să ne vizitezi, te așteptăm și la florăria noastră din Bistriţa la Piaţa Petru Rareş, nr.8

Sortare pret

Florăria Online Magnolia Bistrița

Cauţi o florărie online în Bistriţa unde să găseşti cele mai frumoase buchete de flori? Florăria Magnolia vine în ajutorul tău cu mai mult decât flori! La noi găseşti pasiunea pentru arta florală şi pasiunea pentru oameni transpuse în fiecare creaţie.Trimite flori în Bistriţa sau alege o combinaţie potrivită pentru persoana căreia îi trimiţi cadoul: flori şi ciocolată, flori şi un ursuleţ din pluş, flori şi un tort sau un aranjament floral cu o sticlă de vin.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le poti consulta aici.

Sunt de acord