Florarie Online Cluj - Livrare flori in 2-4 ore

Magnolia - Florarie Online Cluj vă pune la dispoziție posibilitatea de a trimite flori online cu livrare rapidă. Trimite flori cu livrare gratuită prin serviciul nostru de livrare flori la domiciliu Cluj-Napoca şi ele vor ajunge la destinatar în doar 2-4 ore. Până la următoarea plimbare împreună prin Parcul Central sau până vă veţi da din nou întâlnire la statuia din Piaţa Unirii din Cluj, florile de la tine te vor aduce mai aproape. Comanzi online ori de câte ori ești departe de cineva drag sau te așteptăm la florăriile noastre din Cluj-Napoca:

Pţa. Stefan Cel Mare - Iulius Mall - Vivo! 

Livrare flori Cluj

Optează pentru livrare flori in Cluj atunci când vrei să faci ziua mai frumoasă cuiva din inima Ardealului. Comandă flori online in Cluj Napoca, având certitudinea că ai făcut cea mai bună alegere. La Magnolia - Florărie online Cluj avem cei mai creativi florişti ce vor face din cadoul ales o adevărată experienţă senzorială. 
Alege întotdeauna pentru flori de calitate premium, cu livrare gratuită în Cluj. Având opțiunea de livrare în Cluj-Napoca, dar și în localitățile din jur, este foarte ușor să trimiți darul tău direct persoanei dragi. Daca dorești flori pentru cineva drag din Cluj, noi îți oferim livrare rapidă în orice colț al orașului. Fie că alegi buchete de flori sau aranjamente florale, le poţi completa cu o ciocolată fină, un ursuleţ de pluş sau un tort delicios pentru a intensifica surpriza.
Pentru orice detalii legate de comanda ta si livrări flori online în Cluj-Napoca, ne poţi contacta telefonic sau prin chat-ul nostru online.

Trimite flori online cu livrare GRATUITĂ în peste 60 de orașe din România!

Vezi orașele
Configurează și personalizează buchetul tău!

Configurează și personalizează buchetul tău!

Trimite acum

Pentru a vă asigura cea mai bună experiență de navigare Site-ul nostru utilizează Cookies. Aflați mai multe.

OK