Suna si comanda repede si simplu

Florăriile Magnolia deţin o reţea de magazine în opt oraşe, reşedinţe de judeţ (Cluj-Napoca, Bistriţa, Baia Mare, Oradea, Târgu-Mureş, Braşov, Constanţa) şi în capitala Bucureşti. Pe lângă aceasta, Magnolia mai deţine si directoratul în România pentru Interflora (liderul mondial în servicii de livrări flori la domiciliu ce cuprinde peste 58.000 de florării atent selectate din 140 de ţări).

Colaborăm cu cele mai profesioniste florării internaţionale, facilitând astfel livrările de flori oriunde în lume. E suficient să vă gândiţi la mesajul care va însoţi florile pentru că de restul ne ocupăm noi. Ne asigurăm că florile ajung la destinaţie în cel mai scurt timp şi în cele mai bune condiţii.

Florăriile Magnolia vă pun la dispoziţie buchete şi aranjamente florale pentru orice ocazie, concepute de floriştii noştri care au reuşit, ca prin creaţiile lor, să aducă simpla expresie de "comercializare de flori" la nivelul de artă florală. Vă aşteptăm oricând să ne vizitaţi in florăriile Magnolia din România, atât offline, cât şi online.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le poti consulta aici.

Sunt de acord