1. Home
  2. Florarii Magnolia
  3. București Park Lake Plaza

Magazine Magnolia București Park Lake Plaza

Florăria Magnolia din ParkLake Shopping Center este situată în București, Str. Liviu Rebreanu, Nr. 4, Sector 3, în incinta centrului comercial, la Etajul 1.

Amplasat în cartierul Titan din București, ParkLake Shopping Center este gazda primei Florării Magnolia din Capitală, un loc elegant și atrăgător ce vă întâmpină într-o ambianță fermecătoare ce încântă simțurile.

Cu o varietate impresionantă de flori proaspete și plante în culori și arome diversificate, ne asigurăm că fiecare vizită este o experiență de neuitat, iar echipa noastră de floriști talentați și pasionați lucrează cu migală pentru a crea aranjamente florale deosebite, perfecte pentru orice ocazie specială. Fie că este vorba despre sărbători, aniversări, nunți sau chiar un simplu gest de apreciere, avem buchete de flori și aranjamente personalizate ce transmit sincer mesajul dumneavoastră pentru cineva drag.

Buchete de flori, aranjamente florale inedite, cadouri deosebite şi artişti iscusiţi! Pe toate le găsiţi la Florăria Magnolia din Park Lake Shopping Center, Bucureşti. Suntem bucuroși să facem împreună cele mai frumoase surprize! Cei dragi vă vor mulţumi pentru un asemenea cadou delicat.

Nu uitați, puteți beneficia de aceleași servicii de calitate și dacă comandați flori online în București - puteți plasa comanda simplu și rapid iar buchetele și aranjamentele florale alese vor fi livrate la domiciliu în cel mult 2 ore.

Vă așteptăm cu drag!

Telefon: 0753 126 929
Luni-Duminică 10:00-22:00
Livrăm flori oriunde în lume.

România
2-4 h

Oferim cel mai prompt serviciu de livrare flori. Buchetele de flori și aranjamentele florale vor ajunge oriunde în România în doar 2-4 ore de la confirmarea efectuării plății.

Internațional
24 h

Distanța nu este o problemă când vrei să surprinzi pe cineva de departe! Livrăm flori oriunde în lume în maximum 24 de ore de la confirmarea plății comenzii.

Curieri
proprii

Credem că detaliile fac diferența și tocmai de aceea am ales să livrăm buchete de flori și aranjamente florale prin curieri proprii, special pregatiți pentru a înmâna personal buchetul în cele mai bune condiții.

Garanție
300%

Magnolia garantează satisfacția la fiecare comandă și vă permite să trimiteți buchete de flori cu încredere, oriunde în lume. Garantăm înalta calitate a serviciilor noastre. Dacă totuși nu sunteți complet multumiți, asigurăm:

  • 100% returnarea sumei achitate;
  • 100% livrarea unui nou buchet;
  • 100% posibilitatea păstrării buchetului inițial.

Suport și consultanță 7/7

Suport și consultanță 7/7

Ajutor real de la oameni reali! Suntem zilnic aici pentru tine! La fiecare buchet sau aranjament comandat online, poți apela la echipa noastră pentru consultanță și suport prin telefon, chat sau e-mail.

Program Suport Clienți:
Luni-Vineri 08:00-21:00
Sâmbătă 08:00-20:00
Duminică 09:00-19:00

Telefon: +4 0759 031 085
+4 021 313 4530
+4 0264 450 030

L-D
Livrare în weekend

Bucuriile pot fi aduse în orice zi, așa că noi livrăm flori și cadouri inclusiv sâmbăta și duminica, oriunde în România.
Livrare L-S : 9:00-21:00
Livrare D: 9:00-20:00

Galerie foto

Tur virtual