1. Home
  2. Cariere

Cariere

Dincolo de flori, noi transmitem sentimente, emoții și trăiri unice! Zâmbetul celor cu care interacționăm sau pentru care livrăm flori este răsplata noastră și ne face mare bucurie să luăm parte la momente speciale din viața clienților noștri!

Echipa este ceea ce ne face puternici, iar munca și dedicarea sunt elementele care ne vor ajuta mereu în succesul nostru. 

Dacă vrei să faci parte din echipa magnolia.ro, trimite-ne un email pe adresa recrutare@magnolia.ro împreună cu CV-ul tău.FLORAR DECORATOR - Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu

Candidatul ideal

Căutăm colegi creativi și entuziasti, cu simt estetic care să își pună amprenta creativă asupra buchetelor si aranjamentelor florale si care să ni se alăture pe o perioadă nedeterminată în cadrul companiei Magnolia. 

Te asteptam cu drag sa ne cunoastem si sa ni te alaturi echipei pentru a duce misiunea noastra mai departe si pentru a aduce un zambet pe chipul celor din jur. 

Experiența reprezintă un avantaj însă nu este necesară deoarece colegii nostri se vor ocupa de tine, oferindu-ti un training complet, astfel te vom învăța tot ce trebuie să știi, iar din partea ta va fi nevoie de multă receptivitate, dedicare și hărnicie! 

Descrierea jobului

Responsabilitățile zilnice de îndeplinit sunt următoarele: 

-Realizarea buchetelor și aranjamentelor florale;

-Consilierea clienților;

-Realizаreа procеselor și procedurilor zilnicе dе întreținerе și аdministrare a magаzinului;

-Vânzarea produselor din florărie;

-Preluarea comenzilor plasate în florărie;

-Recepția mărfii în ziua aprovizionării;

-Întreținerea și organizarea spațiilor de lucru.

Beneficii:

-Bonusuri lunare de performanță;

-Procente din vânzări;

-Tichete de masă;

-Cadou de zi de naștere și zi liberă;

-Training și cursuri de formare profesională;

-Uniformă de lucru;

-Posibilitate de formare și avansare profesională;

-25% reducere aplicata la achizitionarea produselor din cadrul Magnolia;

-Oportunitatea de a lucra într-un business care este lider de piață, cu peste 20 ani vechime.

 

 FLORAR DECORATOR DEPOZIT - Brașov

Candidatul ideal:

Căutăm colegi creativi, cu simt estetic care să ni se alăture pe perioadă nedeterminată în crearea de buchete și aranjamente florale în cadrul depozituluir Magnolia. 

Te asteptam cu drag sa ne cunoastem si sa ni te alaturi echipei pentru a duce misiunea noastra mai departe si pentru a aduce un zambet pe chipul celor din jur. 

Acest post se potrivește foarte bine unei persoane care este deschisă spre a invata, activă și care preferă să-și petreacă timpul explorand creativitatea.

Experiența reprezintă un avantaj însă nu este necesară deoarece colegii nostri se vor ocupa de tine, oferindu-ti un training complet, astfel te vom învăța tot ce trebuie să știi, iar din partea ta va fi nevoie de multă dedicare și hărnicie! 

Descrierea jobului:

Responsabilitățile zilnice de îndeplinit sunt următoarele:

-Realizarea buchetelor și aranjamentelor florale expuse catre vanzare;

-Preluarea comenzilor plasate online;

-Recepția mărfii în ziua aprovizionării;

-Întreținerea și organizarea spațiilor de lucru;

-Consilierea clienților în perioadele solicitante. 

Beneficii:

-Bonusuri lunare de performanță;

-Procente din vânzări;

-Tichete de masă;

-Cadou de zi de naștere și zi liberă;

-Training și cursuri de formare profesională;

-Uniformă de lucru;

-Posibilitate de formare și avansare profesională;

-25% reducere aplicata la achizitionarea produselor din cadrul Magnolia;

-Oportunitatea de a lucra într-un business care este lider de piață, cu peste 20 ani vechime.

 

 MANAGER MAGAZIN - Cluj-Napoca

Candidatul ideal:

Suntem în căutarea unui manager care să preia conducerea florăriei noastre.

Candidatul ideal este, în primul rând, un bun lider, care știe să lucreze cu oamenii și să-i motiveze, astfel încât echipa să performeze. Acesta nu trebuie să se dea înapoi de la lucrul în echipă și sarcinile ce trebuie depuse în florărie.

Printre calitățile persoanei care va ocupa acest post ne-ar plăcea să regăsim hărnicia, perseverența, foarte bune abilități de comunicare, deschiderea și corectitudinea.

Ne dorim si apreciem ca viitoarea noastra colega, sau viitorul nostru coleg, sa detina experiență în management și vânzări si de asemenea sa fi condus o echipă anterior. 

Acest post este potrivit pentru o persoană activă, pozitivă și rezistentă la stres, care poate să obțină rezultate și în momentele solicitante.

Descrierea jobului:

Este important ca viitorul manager de magazin să învețe cum să fie și un foarte bun florar decorator, pentru ca ulterior să poată prelua o parte din training-ul echipei sale.

Ca Manager de Florăria Magnolia responsabilitatea se va împărți între gestionarea magazinului și, implicit a echipei, dar și artă florală, prin realizarea de buchete și vânzări către clienți. Această persoană va fi responsabilă de activitățile administrative și de gestionare (planificarea timpului de lucru pentru echipă, realizarea necesarelor, raportarea către biroul de conducere), dar și de motivarea echipei și menținerea principiilor și valorilor companiei.

Munca ta va fi măsurată cu ajutorul statisticilor săptămânale, care urmăresc: eficiența echipei, vânzările și imaginea magazinului, pierderile și nu în ultimul rând, calitatea serviciilor și produselor Magnolia.

Dacă te regăsești în cele enumerate mai sus și ai convingerea că vei performa, te asteptam cu drag să ne cunoastem mai bine si sa ni te alături echipei noastre. 

 

  AGENT SERVICII CLIENTI- Cluj-Napoca

Candidatul Ideal

Departamentul nostru de Suport Clienți își mărește echipa și devine mai puternic!

Acesta reprezintă unul dintre pilonii importanți care susțin echipa Magnolia în relația cu clienții, motiv pentru care ne dorim ca cei mai buni oameni să facă parte din el și să concureze în performanțe!

Căutăm persoane deschise, implicate și muncitoare care iubesc oamenii şi florile.

Ne dorim ca acestea să se exprime clar şi frumos în limba română, atât oral cât şi în scris. Regulile gramaticale, empatia şi politeţea reprezintă punctele forte ale noilor colegi! Cunoştinţele de limba engleză sunt de asemenea necesare, deoarece acest departament susține colaborarea cu partenerii internaționali ai companiei, iar exprimarea și gramatica sunt foarte importante!

Jobul acesta se potrivește perfect persoanelor sociabile, vesele, organizate și care știu și vor să lucreze în echipă. Vei avea parte de colegi minunaţi care abia aşteaptă să te cunoască, să te înveţe şi să lucreze cu tine!

Mai presus de orice, este important să ai o inimă şi o minte dornica și deschisa spre a învăţa şi intenția de a aduce rezolvare pentru diferitele situații ale clienţilor noştri.

Descrierea jobului

Jobul presupune relaționarea și suportul oferit clienților atât din mediul online cât și offline.

Acesta nu este disponibil remote!

Departamentul de Suport Clienți are o deosebită importanță între legătura dintre companie și client. Comunicarea trebuie să fie cât mai eficientă, timpul de răspuns cât mai prompt, empatia joacă un rol foarte important și trebuie să fim cât mai aproape de client.

Responsabilități:

-Gestionoarea comenzilor naționale și internaționale;

-Verificarea încadrării în standardele Magnolia.ro a comenzilor livrate;

-Rezolvarea reclamațiilor venite din partea clienților;

-Negocierea și păstrarea unei colaborări fructuoase cu partenerii companiei;

-Asigurarea că indicatorii de performanță ai companiei sunt îndepliniți

Posibilități de avansare:

În Magnolia există un număr frumos de oameni care, prin muncă, dedicare și implicare, au pășit pe treptele succesului avansând în funcții de conducere. Deschiderea companiei este totală spre a încuraja angajații să performeze, să avanseze, să vină cu propuneri și sugestii spre a contribui armonios la dezvoltarea companiei dar și a vieții profesionale.

Beneficii:

-Salariu fix+bonusuri motivante pe bază de performanță;

-Tichete de masă;

-Program de lucru ușor flexibil;

-Training;

-Zi liberă de ziua de naștere;

-Susținere din partea conducerii pentru cursuri de pregătire profesională;

-25% reducere aplicata la achizitionarea produselor din cadrul Magnolia;

-Siguranța unui loc de muncă stabil, pe perioadă nedeterminată;

-Apartenența într-o companie recunoscută la nivel național și internațional. 

Descrierea companiei:

Magnolia deţine o reţea de magazine tip florării în 11 oraşe, reşedinţe de judeţ (Cluj-Napoca, Bistriţa, Oradea, Târgu-Mureş, Braşov, Constanţa, Galaţi, Timișoara, Sibiu, Craiova) şi în Bucureşti. Pe lângă aceasta, colaborăm cu peste 58.000 de florării internaționale din 140 de ţări, facilitând astfel livrările de flori oriunde în lume.

Echipa este punctul nostru forte şi ne place să investim în oameni! Mai mult decât flori, noi livrăm emoţii şi trăiri intense celor dragi!

Lucrăm într-un domeniu dinamic, cu perioade solicitante, dar este frumos la noi, iar oportunităţile de avansare apar în urma eforturilor depuse, ne dorim să creştem împreună!

Dacă îţi plac provocările, te aşteptăm cu drag în echipa noastră!Așteptăm CV-ul tău pe adresa recrutare@magnolia.ro.