Suna si comanda repede si simplu
Categorii

Designer floral 

Bistrița- Bulevardul Republicii, nr. 1


Candidatul ideal

Dacă iubești florile și ești atras de design floral, dacă ai imaginație, simț estetic și dorința de a crea mereu lucruri noi și frumoase cu mâinile tale, sau vrei să te perfecționezi în arta florală, atunci locul tău este alături de noi.

Acest post se potrivește foarte bine unei persoane care este deschisă, comunicativă, activă și care preferă să-și petreaca timpul departe de birou.

Așteptam de la tine seriozitate și dorință de muncă, iar de experiența ta în domeniu ne ocupăm noi.

Descrierea jobului

La Magnolia vei găsi un mediu de lucru creativ, dinamic cu oameni tineri, care au rezistență la stres și pot să treacă peste micile dificultăți cu zâmbetul pe buze. :)

Îți mai oferim training de 3 săptămani, perioadă în care vei invăța tehnici de realizare a buchetelor, aranjamentelor, atitudinea în fața clientului și cum se administrează o florărie alături de echipa noastră.

Programul este organizat pe 2 ture a cate 6 ore pe zi și se lucrează două weekend-uri pe lună.

Descrierea companiei

Magnolia este cea mai mare rețea de florării din țară. Acum ne extindem și mai mult, la nivel național. Echipa este punctul nostru forte!

Lucrăm într-un domeniu dinamic, cu perioade solicitante, dar este frumos la noi. În acest post vei putea pune bazele unei cariere interesante.

Dacă îți plac provocările, te așteptăm în echipa noastră!

Așteptăm CV-ul tău pe adresa hr@magnolia.ro.

Pentru a vă asigura cea mai bună experiență de navigare Site-ul nostru utilizează Cookies. Aflați mai multe.

OK