Suna si comanda repede si simplu

Galerie foto

Tur virtual

Magnolia Oradea

Florăria Magnolia din Oradea o găsiţi pe Str. Nufărului, nr 28A 

Telefon: 0756 158 158

 

Cauţi o florărie în Oradea unde să găseşti cele mai speciale cadouri florale? Vino la Florăria Magnolia şi îţi garantăm că persoanele dragi care se vor bucura de cadoul tău îţi vor mulţumi pentru alegere. Poţi alege serviciile noastre de curierat şi poţi trimite flori în Oradea şi în întreaga ţară, dar şi internaţional. De asemenea, poţi plasa comanda de flori online şi ele vor ajunge la destinaţie în 2-4 ore în România şi în 24 de ore oriunde în lume. 

 

Din Florăria Magnolia puteţi comanda buchete cu livrare la domiciliu oriunde în România în 2- 4 ore şi Internaţional - în peste 140 de ţări -  în max 24 ore!

 

Dacă doriți să faceți pe cineva să zâmbească, Florăria Magnolia vă pune la dispoziție serviciul de livrare flori la domiciliu. Puteți comanda online buchete de flori și aranjamente florale, iar noi de ocupăm de livrare la domiciliu în cel mai scurt timp.  Din florăria online puteți comanda non-stop flori pentru ca acestea să fie livrate la domiciliu prin cel mai rapid seviciu de livrare flori.

 

Vă punem la dispoziţie: 
Buchete şi aranjamente florale cu flori tăiate, aranjamente cu plante, plante de interior, buchete şi aranjamente cu: flori de primăvară, trandafiri, frezii, lalele, irişi, orhidee, cale, crini, floarea-soarelui şi multe alte flori clasice sau exotice rezistente pe care le importăm direct din Olanda.
De asemenea veţi putea achiziţiona flori pentru diverse ocazii: onomastică, aniversare, căsătorie, botez sau flori funerare aranjate cu talent -  în buchete şi aranjamente -  de floriştii Magnolia. Prin natura lor, floriştii noştri sunt artişti. Ei tind într-un fel sau altul să introducă în buchetele şi aranjamentele florale create, frumosul.

 

Vă așteptăm cu drag!

Program Luni-Vineri 07:30 - 22:00
Sambata 08:00 - 22:00
Duminica 09:00 - 22:00

Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe. OK