Continuam sa livram oriunde in Romania respectand masurile de siguranta. close-text livrare in siguranta

Magazine Magnolia
Oradea

Florăria Magnolia din Oradea o găsiţi pe Str. Nufărului, nr 28A 

Telefon: 0756 158 158

 

Cauţi o florărie în Oradea unde să găseşti cele mai speciale cadouri florale? Vino la Florăria Magnolia şi îţi garantăm că persoanele dragi care se vor bucura de cadoul tău îţi vor mulţumi pentru alegere. Poţi alege serviciile noastre de curierat şi poţi trimite flori în Oradea şi în întreaga ţară, dar şi internaţional. De asemenea, poţi plasa comanda de flori online şi ele vor ajunge la destinaţie în 2-4 ore în România şi în 24 de ore oriunde în lume. 

Din Florăria Magnolia puteţi comanda buchete cu livrare la domiciliu oriunde în România în 2- 4 ore şi Internaţional - în peste 140 de ţări -  în max 24 ore!

Luni-Sambata 10:00 - 20:00
Duminica 10:00 - 19:00

Livrăm flori oriunde în lume.

România
2-4 h

Oferim cel mai prompt serviciu de livrare flori. Buchetele de flori și aranjamentele florale vor ajunge oriunde în România în doar 2-4 ore de la confirmarea efectuării plății.

Internațional
24 h

Distanța nu este o problemă când vrei să surprinzi pe cineva de departe! Livrăm flori oriunde în lume în maximum 24 de ore de la confirmarea plății comenzii.

Curieri
proprii

Credem că detaliile fac diferența și tocmai de aceea am ales să livrăm buchete de flori și aranjamente florale prin curieri proprii, special pregatiți pentru a înmâna personal buchetul în cele mai bune condiții.

Garanție
300%

Magnolia garantează satisfacția la fiecare comandă și vă permite să trimiteți buchete de flori cu încredere, oriunde în lume. Garantăm înalta calitate a serviciilor noastre. Dacă totuși nu sunteți complet multumiți, asigurăm:

  • 100% returnarea sumei achitate;
  • 100% livrarea unui nou buchet;
  • 100% posibilitatea păstrării buchetului inițial.

Felicitare cadou pentru orice comandă

Felicitare cadou pentru orice comandă

Fiecare buchet sau aranjament floral comandat online este însoțit de o felicitare cadou. Completați mesajul dorit la pasul următor sau inspirați-vă din sugestiile oferite de noi.

L-D
Livrare în weekend

Bucuriile pot fi aduse în orice zi, așa că noi livrăm flori și cadouri inclusiv sâmbăta și duminica, oriunde în România.
Livrare L-S : 9:00-21:00
Livrare D: 9:00-20:00

Galerie foto

Tur virtual

Pentru a vă asigura cea mai bună experiență de navigare Site-ul nostru utilizează Cookies. Aflați mai multe.

OK