Continuam sa livram oriunde in Romania respectand masurile de siguranta. close-text livrare in siguranta

Magazine Magnolia
Oradea Bd Decebal

Adresa: Bulevardul Decebal, Nr. 62 Bl. C21

Telefon: 0770158158

Cauți un cadou cu care nu dai greș? Florile sunt soluția! Florăria Magnolia Oradea vine în ajutorul tău cu buchete de flori, aranjamente florale, trandafiri criogenați și plante la ghiveci pe care le poți dărui celor dragi de fiecare dată când vrei să le faci o surpriză deosebită. Pe lângă flori, la Magnolia Oradea găsești și  cadouri cu care poți completa frumos florile. Ciocolata de calitate, ursuleții din pluș sau șampania sunt doar câteva dintre ele. Te așteptăm zilnic în florăria noastră și abia așteptăm să-i facem fericiți pe cei dragi ție.

Luni-Sambata 08:00-21:00
Duminica 09:00-19:00

Livrăm flori oriunde în lume.

România
2-4 h

Oferim cel mai prompt serviciu de livrare flori. Buchetele de flori și aranjamentele florale vor ajunge oriunde în România în doar 2-4 ore de la confirmarea efectuării plății.

Internațional
24 h

Distanța nu este o problemă când vrei să surprinzi pe cineva de departe! Livrăm flori oriunde în lume în maximum 24 de ore de la confirmarea plății comenzii.

Curieri
proprii

Credem că detaliile fac diferența și tocmai de aceea am ales să livrăm buchete de flori și aranjamente florale prin curieri proprii, special pregatiți pentru a înmâna personal buchetul în cele mai bune condiții.

Garanție
300%

Magnolia garantează satisfacția la fiecare comandă și vă permite să trimiteți buchete de flori cu încredere, oriunde în lume. Garantăm înalta calitate a serviciilor noastre. Dacă totuși nu sunteți complet multumiți, asigurăm:

  • 100% returnarea sumei achitate;
  • 100% livrarea unui nou buchet;
  • 100% posibilitatea păstrării buchetului inițial.

Felicitare cadou pentru orice comandă

Felicitare cadou pentru orice comandă

Fiecare buchet sau aranjament floral comandat online este însoțit de o felicitare cadou. Completați mesajul dorit la pasul următor sau inspirați-vă din sugestiile oferite de noi.

L-D
Livrare în weekend

Bucuriile pot fi aduse în orice zi, așa că noi livrăm flori și cadouri inclusiv sâmbăta și duminica, oriunde în România.
Livrare L-S : 9:00-21:00
Livrare D: 9:00-20:00

Galerie foto

Pentru a vă asigura cea mai bună experiență de navigare Site-ul nostru utilizează Cookies. Aflați mai multe.

OK