Continuam sa livram oriunde in Romania respectand masurile de siguranta. close-text livrare in siguranta

Livrăm flori oriunde în lume.

România
2-4 h

Oferim cel mai prompt serviciu de livrare flori. Buchetele de flori și aranjamentele florale vor ajunge oriunde în România în doar 2-4 ore de la confirmarea efectuării plății.

Internațional
24 h

Distanța nu este o problemă când vrei să surprinzi pe cineva de departe! Livrăm flori oriunde în lume în maximum 24 de ore de la confirmarea plății comenzii.

Curieri
proprii

Credem că detaliile fac diferența și tocmai de aceea am ales să livrăm buchete de flori și aranjamente florale prin curieri proprii, special pregatiți pentru a înmâna personal buchetul în cele mai bune condiții.

Garanție
300%

Magnolia garantează satisfacția la fiecare comandă și vă permite să trimiteți buchete de flori cu încredere, oriunde în lume. Garantăm înalta calitate a serviciilor noastre. Dacă totuși nu sunteți complet multumiți, asigurăm:

  • 100% returnarea sumei achitate;
  • 100% livrarea unui nou buchet;
  • 100% posibilitatea păstrării buchetului inițial.

Felicitare cadou pentru orice comandă

Felicitare cadou pentru orice comandă

Fiecare buchet sau aranjament floral comandat online este însoțit de o felicitare cadou. Completați mesajul dorit la pasul următor sau inspirați-vă din sugestiile oferite de noi.

L-D
Livrare în weekend

Bucuriile pot fi aduse în orice zi, așa că noi livrăm flori și cadouri inclusiv sâmbăta și duminica, oriunde în România.
Livrare L-S : 9:00-21:00
Livrare D: 9:00-20:00

15 august este o zi în care peste 2 milioane de români își serbează onomastica, așa că trimite cele mai frumoase flori de Sf Maria celor dragi prin Magnolia, florărie online. 
Alege flori Sf Maria
pentru cei care poartă numele de Maria, Mariana, Marius sau Marian. Îți oferim buchete de flori și aranjamente florale care vor ajunge rapid la sărbătoriți cu ajutorul serviciul propriu de livrare flori la domiciliu. Poți trimite flori online, buchete speciale și cadouri de Sfânta Maria
Comandă flori online de Sfânta Maria și ele vor fi livrate gratuit la domiciliu in doar 2-4 ore.
Indiferent daca optezi pentru un buchet de trandafiri sau pentru un buchet cu flori de vară, cu sigurantă o vei surprinde pe Maria.

vezi mai multe >>

Creează-ți propriul buchet de flori!

Dacă vrei să-i oferi florile preferate sau vrei să impresionezi pe cineva drag cu un buchet gândit chiar de tine, creează propriul buchet! Pe magnolia.ro poți fi chiar tu artist floral. Alege forma buchetului, florile și verdeața decorativă pe care dorești să le conțină, iar floriștii nostri vor realiza exact buchetul dorit.

afla mai multe >>

Creează-ți propriul buchet de flori!
Oferă buchete de flori pentru zile de naştere unei persoane dragi prin florăria online Magnolia.

vezi mai multe >>

Pentru a vă asigura cea mai bună experiență de navigare Site-ul nostru utilizează Cookies. Aflați mai multe.

OK