Suna si comanda repede si simplu
  • Livrări România 2-4h România &
  • Livrări Internațional 24h Internațional

Galerie foto

Tur virtual

Magnolia Polus Center Cluj-Napoca

Situat în apropierea Clujului, pe Strada Avram Iancu, nr. 492-500, în incinta Polus Center.

 

Nimic nu se compară cu un buchet de flori oferit în momentele cheie. Vino în Florăria Magnolia din Polus Center, Cluj-Napoca, şi trimite flori la domiciliu în Cluj-Napoca sau oriunde în lume. Sau plasează comanda de flori online şi serviciul nostru de livrări buchete la domiciliu te ajută să faci surprize deosebite în cel mai scurt timp. Florăria Magnolia îţi oferă flori, cadouri, aranjamente florale inedite, aşa că nu uita de gesturile frumoase!

 

Din Florăria Magnolia puteţi comanda buchete cu livrare la domiciliu în Bucureşti şi Cluj-Napoca şi oriunde în România în 2- 4 ore şi Internaţional - în peste 140 de ţări -  în max 24 ore!

 

Dacă doriți să faceți pe cineva să zâmbească, Florăria Magnolia vă pune la dispoziție serviciul de livrare flori la domiciliu. Puteți comanda online buchete de flori și aranjamente florale, iar noi de ocupăm de livrare la domiciliu în cel mai scurt timp.  Din florăria online puteți comanda non-stop flori pentru ca acestea să fie livrate la domiciliu prin cel mai rapid seviciu de livrare flori.

Vă punem la dispoziţie: 
Buchete şi aranjamente florale cu flori tăiate, aranjamente cu plante, plante de interior, buchete şi aranjamente cu: flori de primăvară, trandafiri, frezii, lalele, irişi, orhidee, cale, crini, floarea-soarelui şi multe alte flori clasice sau exotice rezistente pe care le importăm direct din Olanda.
De asemenea veţi putea achiziţiona flori pentru diverse ocazii: onomastică, aniversare, căsătorie, botez sau flori funerare aranjate cu talent -  în buchete şi aranjamente -  de floriştii Magnolia. Prin natura lor, floriştii noştri sunt artişti. Ei tind într-un fel sau altul să introducă în buchetele şi aranjamentele florale create, frumosul.

 

Vă aşteptăm cu drag!

Program Luni-Duminica 10:00 - 22:00

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le poti consulta aici.

Sunt de acord