magnolia.ro

Livrare flori la domiciliu – un serviciu practic și la modă

08 Mai 2018
Livrare flori la domiciliu – un serviciu practic și la modă

De multe ori, distanța față de cineva drag este un inconvenient atunci când vrei să îi faci o surpriză. În 2018 însă nu ar tebui să ne mai lovim de astfel de bariere. Chiar și cele mai delicate cadouri, așa cum sunt florile, pot ajunge în orice colț al lumii cu ajutorul serviciilor de livrare flori la domiciliu.

Florăria Magnolia dispune de servicii profesionale de livrare flori în România și străinătate și tot mai mulți clienți se arată încântați de modul simplu prin care un buchet de flori ajunge la cineva drag. Florile și mesajul dorit sunt alese de fiecare , iar în 2-4 ore florile pot ajunge la adresa indicată. Pentru livrările internaționale, florile ajung la destinatar  în cel mult 24 de ore.

Alegând acest serviciu, economisești timp, eviți aglomerația din florării și reușești să ajungi chiar și la persoanele care sunt foarte departe. Pe lângă flori, poți adăuga și cadouri precum un tort, ciocolată, o sticlă de vin sau o jucărie de pluș.

Trimițând flori prin curier, poți crea, de multe ori, surprize mult mai mari. Gândește-te că este ziua de naștere a unei prietene dragi. Este la 500 de km distanță și nici prin gând nu-i trece că ar putea primi ceva de la tine în această zi. Mai ales flori… Totuși, se trezește la ușă cu un buchet de flori și cu un mesaj de la tine. Te asigurăm că bucuria unor astfel de momente este cu atât mai mare, cu cât nu te aștepți să se întâmple.

În ultima vreme, domnii apelează tot mai des la livrările de flori pentru a face surprize chiar la locul de muncă al iubitelor sau soțiilor. Nu trebuie să fie o zi specială pentru a-i trimite un buchet de flori persoanei dragi. Te asigurăm că va fi extrem de încântată să primească într-o zi oarecare o declarație de iubire. În plus, toate colegele o vor invidia.

Un alt avantaj de care poți beneficia dacă alegi Magnolia- florărie online este  livrarea gratuită în peste 70 de localități din România. Ai posibilitatea de livrare flori gratuit în cele mai mari orașe, dar și în localități învecinate, iar florile sunt livrate prin curieri proprii de la cea mai apropiată florărie, așa că buchetele sunt proaspete și ajung în cele mai bune condiții.

Livrare flori București      Livrare flori Cluj-Napoca     Livrare flori Timisoara     Livrare flori Iasi

Livrarea de flori este așadar un serviciu practic, ușor de folosit de către oricine și care câștigă tot mai mult teren în ultimii ani. Apelează și tu cu încredere și nu rata ocazia de a-i surprinde într-un mod frumos pe cei dragi.

Livrare flori la domiciliu – un serviciu practic și la modă