magnolia.ro

Cum să spui „La mulți ani” de Florii

23 Martie 2018
Cum să spui „La mulți ani” de Florii

De Florii, foarte multe persoane din România își serbează ziua de nume. Dacă vrei să le faci un cadou de Florii celor care poartă nume de flori și au astăzi ziua onomastică, variantele sunt numeroase, însă ce surpriză mai frumoasă le-ai putea dărui cu această ocazie, dacă nu chiar un buchet de flori pentru Florii?

Este perioada din an când apar florile cele mai colorate și mai parfumate, așa că un buchet cu zambile, frezii sau lalele va fi pe placul oricui.

Cu siguranță poți transmite mesaje de Florii și cu ajutorul florilor a căror nume îl poartă sărbătorita.

Astfel, un buchet cu crini pentru Crina , unul cu narcise pentru Narcisa sau unul cu iriși pentru cineva care se numește Iris va fi primit întotdeauna cu bucurie.  Pentru Florentina, poți opta pentru un buchet mixt, plin de culoare, cu flori de primăvară.

Poți alege florile pe care să le dăruiești și ținând cont de semnificația numelui și semnificația florii a cărei nume îl poartă persoana sărbătorită.

Porți numele unei flori? Vezi ce spune despre tine!

Nu uita că în duminica Floriilor poți trimite oricui un semn de prețuire cu ajutorul unor buchete de Florii. Nu doar persoanele care își serbează onomastica pot fi răsfățate în această zi.  Gândește-te la cei dragi și surprinde-i cu flori de Florii.

Cum să spui „La mulți ani” de FloriiCum să spui „La mulți ani” de FloriiCum să spui „La mulți ani” de FloriiCum să spui „La mulți ani” de FloriiCum să spui „La mulți ani” de FloriiCum să spui „La mulți ani” de FloriiCum să spui „La mulți ani” de Florii