magnolia.ro

Florile potrivite pentru femeia Capricorn

04 Ianuarie 2018
Florile potrivite pentru femeia Capricorn

Se spune că fiecărei zodii îi corespunde o floare, iar caracteristicile florilor ce ne sunt specifice se regăsesc în personalitatea noastră.  Floarea celor născuți în zodia Capricorn este garoafa, ea fiind în același timp și floarea lunii ianuarie.

Despre Capricorni se spune că sunt persoane responsabile, disciplinate și foarte ambițioase. Cei care au garoafa ca floare specifică sunt și foarte buni lideri datorită personalității lor puternice și a stăpânirii de sine pronunțate.

Când vrei să faci un cadou unei femei din zodia Capricorn, alege cu încredere garoafele sau buchetele mixte care conțin și garoafe. În funcție de culoarea lor, poți transmite și un mesaj personalizat. Garoafele roşii simbolizează dragostea maritală, cele roz sunt asociate cu dragostea maternă, iar garoafele albe, cu spiritualitatea.

Vezi mai multe despre Istoria și semnificațiile garoafei.

Garoafele sunt apreciate pentru mirosul lor delicat, pentru aspectul dantelat al petalelor și pentru varietatea de culori în care se găsesc. De asemenea, sunt flori foarte rezistente.

Dacă vrei să îi surprinzi pe Capricorni cu o plantă în ghiveci, nu cu un buchet de flori, alege Violeta africană. Este planta care simbolizează adevărul, securitatea și fidelitatea și li se potrivește perfect.

Garoafele și Violetele africane sunt așadar florile potrivite pentru femeile născute sub semnul Capricornului, așa că știi ce să alegi atunci când vrei să faci un cadou floral cuiva născut în această zodie.

Dacă ești chiar tu Capricorn, gândește-te la aceste flori atunci când îți decorezi casa sau biroul. Vor fi în armonie perfectă cu personalitatea ta și îți vor da o stare de spirit bună.

Florile potrivite pentru femeia CapricornFlorile potrivite pentru femeia CapricornFlorile potrivite pentru femeia CapricornFlorile potrivite pentru femeia Capricorn