magnolia.ro

Porți numele unei flori? Iată ce spune el despre tine!

05 Aprilie 2017
Porți numele unei flori? Iată ce spune el despre tine!

Fiecare nume are o anumită semnificație și se spune că el își pune amprenta asupra celui care îl poartă. Când vine vorba despre persoanele care poartă nume de floare, acestea preiau inclusiv din caracteristicile frumoaselor flori.

Cele mai răspândite nume de flori din țara noastră sunt Crina, Camelia, Violeta, Narcisa și Lăcrămioara, la care se adaugă numele de Florentina sau Florina, nume care cumulează mai multe simboluri. Toate acestea fiind sărbătorite cu buchete de flori de Florii, într-o duminică specială din an. 

Despre persoanele cu numele de Crina se spune că sunt determinate și puternice. Purtătoarele acestui nume sunt efervescente, pozitive şi drepte. Succesul în carieră pare să le caracterizeze datorită seriozitătii cu care abordează munca. Floarea de crin este un simbol al triumfului și speranței, iar aceste elemente se răsfrâng și asupra celor care se numesc Crina.

Camelia este numele persoanelor sigure și încrezătoare. Florile Cameliei sunt simbolul norocului la japonezi, iar femeile care poartă acest nume sunt considerate și ele norocoase. De asemenea, sunt firi puternice cărora le iese de cele mai multe ori ceea ce își propun. Cu toate acestea, sunt persoane sensibile și feminine.

Lăcrămioara este simbolul gingășiei și al sensibilității. La fel ca această floare, persoanele care se numesc Lacrămioara sunt firi delicate și destul de introvertite. Prietenoase și loiale, sunt persoane pe care te poți baza în orice situație. Atente la nevoile celorlalți, persoanele ce poartă numele de Lăcrămioara sunt mereu gata să-i ajute pe cei din jurul lor, fiind foarte empatice.

Viorica, Violeta sau Viorela sunt persoane care știu cum să se comporte cu cei din jurul lor, fiind foarte diplomate. Uneori melancolia pune stăpânire pe ele, însă de cele mai multe ori sunt optimiste. Deși uneori dau impresia că ar fi ușor de influențat, persoanele ce poartă aceste prenume sunt de fapt foarte hotărâte.

Persoanele cu numele de Narcisa sunt modeste și discrete. Uneori timiditatea le face să aibă dificultăți în ducerea la bun sfârșit a unor activități. Deși nu le place să fie în centrul atenției, prin felul lor plăcut de a fi, ele reușesc să-i atragă pe cei din jurul lor.

Florina sau Florentina este asemeni unui buchet colorat de flori. Persoanele cu acest prenume sunt vesele, comunicative, zâmbitoare. Socializarea pare să fie ceea ce le face cea mai mare plăcere, fiind extrovertite și simțindu-se bine când sunt înconjurate de multă lume. Din dorința de a rezolva totul singure, se confruntă uneori cu o seriozitate exagerată, trecând de la o stare la alta.

Sărbătorite în fiecare an în Duminica Floriilor, e evident faptul că vor aprecia din toată inima dacă le vei trimite cu ocazia zilei de nume un buchet de flori. Alege buchete de Florii din colecția special creată pentru ele și transformă-le onomastica într-o zi minunată!

Porți numele unei flori? Iată ce spune el despre tine!