magnolia.ro

Ce flori oferim de Florii?

08 Aprilie 2022
Ce flori oferim de Florii?

Ocaziile cu care putem oferi flori sunt numeroase. O anumită zi însă ne îndeamnă parcă la acest gest mai mult decât altele. Este vorba despre duminica Floriilor. Să dăruiești flori de Florii este cel mai natural și frumos gest pe care îl poți face în această zi.

Dincolo de semnificaţia religioasă a acestei zile, sărbătoarea coincide cu perioada din an când natura îşi expune toată frumuseţea coloristică, încurajându-ne să facem cadouri florale.

Chiar dacă sărbătoarea este potrivită pentru a dărui flori oricui, persoanele care poartă nume de flori sunt cu siguranţă mai răsfăţate în această zi. O surpriză frumoasă ar fi să oferim buchete care conţin floarea a cărei nume este purtat de către sărbătorit. Florăria Magnolia îți oferă câteva variante ce se potrivesc perfect!

Alege un buchet cu crini pentru a-i spune cuiva drag care poartă numele de Crina un „La mulți ani!” delicat. Alături de florile delicate de Eustoma, crinii alcătuiesc un buchet feminin, extrem de potrivit pentru o persoană elegantă.

Pentru Anemona, poţi alege un aranjament floral sau un buchet ce conţine anemone. Cu siguranţă va aprecia faptul că ai ales cu grijă buchetul şi ai ţinut cont de acest important detaliu.

Doamnelor şi domnişoarelor cu numele de Iris le poţi oferi un buchet care conține iriși. Ei sunt plini de simboluri, iar culoarea lor vibrantă va aduce cu siguranţă încântarea pe chipul persoanei dragi.

Pentru Narcisa, cel mai potrivit buchet este, evident, unul cu narcise. Fie că alegi un buchet format exclusiv din narcise, fie că optezi pentru unul în care narcisele sunt combinate cu alte flori, parfumul lor primăvăratic va tranforma buchetul într-un cadou ce va rămâne mult timp în memoria persoanei care îl va primi.

Un buchet de trandafiri este cea mai bună alegere pentru o persoană pe nume Roza. Şi trandafirii au o întreagă istorie în spate şi sunt învăluiţi în simboluri, aşa că, de Florii, este un cadou inspirat.

Pentru Florentina, Florina, Florica, un aranjament floral sau un buchet compus din flori cât mai diverse este cel mai frumos cadou de Florii. Un buchet cu hortensii, trandafiri, cale și lalele este perfect pentru a spori frumuseţea acestei zile. În plus, buchetul conține și ramuri de salcie, acestea fiind specifice sărbătorii de Florii.

Nu uita că poți face daruri persoanelor dragi chiar și atunci când ești departe de ele. Poţi comanda online buchetul de flori de Florii și el va ajunge la destinaţie în 2-4 ore, oriunde în România.