magnolia.ro

Cele mai potrivite flori pentru femeia Berbec

29 Martie 2022
Cele mai potrivite flori pentru femeia Berbec

Despre femeia Berbec se spune că iubește provocările și este atrasă de ideile îndrăznețe. Se caracaterizează prin impulsivitate și este foarte activă. Având în vedere aceste lucruri, evident că și florile pe care le apreciază nu pot fi banale.

Este o fire destul de nonconformistă, așa că, atunci când vrei să îi dăruiești un buchet de flori, optează pentru culori puternice și soiuri de flori mai deosebite.

Există câteva plante și flori care le sunt atribuite celor din zodiac Berbec. Printre acestea se numără caprifoiul, menta, crinii, ciulinii albaștri, crizantemele, mușcatele și nalba.

Vitalitatea, energia şi buna dispoziţie sunt elementele definitorii pentru Berbeci, iar florile potrivite acestei zodii denotă exact aceste atribute. Nu te opri însă la soiurile foarte comune. Femeia Berbec va aprecia mai degrabă un aranjament elaborat cu flori portocalii decât o banală mușcată.

Fiind un semn de foc, Berbecilor li se potrivesc florile în nuanțe de roșu și portocaliu, culori ce semnifică, asemeni zodiei lor, încrederea în sine și energia.

Chiar dacă sunt femei luptătoare și foarte hotărâte, asta nu înseamnă că nu sunt sensibile și emotive. Tocmai de aceea, unele flori cu un aspect delicat, precum lalelele, vor aduce bucurie femeii Berbec căreia vrei să îi faci o surpriză. Nu uita însă să alegi culori tari, cu un puternic impact vizual.

Un buchet de crini poate fi de asemenea o alegere potrivită. Crinii tigrați, de exemplu, cu aspectul lor deosebit vor fi pe placul celor din zodia Berbec.

De reținut, așadar, că femeia Berbec apreciază buchetele și aranjamentele florale lucrate cu atenție, sofisticate, și îi plac mai degrabă culorile tari. Oricând dorești să impresionezi pe cineva născut în această zodie, tine cont de aceste informații și dăruiește buchete de flori pe care știi că le va adora.

Cele mai potrivite flori pentru femeia BerbecCele mai potrivite flori pentru femeia BerbecCele mai potrivite flori pentru femeia BerbecCele mai potrivite flori pentru femeia Berbec
Etichete: