magnolia.ro

5 flori de primăvară pentru buchete de mireasă

11 Aprilie 2018
5 flori de primăvară pentru buchete de mireasă

Fiecare mireasă își dorește buchetul perfect. Colorat sau într-o singură nuanță, format din florile preferate sau dintr-o combinație de flori, buchetul de mireasă trebuie să fie în ton cu personalitatea miresei, dar și cu anotimpul în care are loc nunta. Nunțile de primăvară sunt extrem de ofertante când vine vorba despre flori. Prospețime, parfum și romantism, toate acestea se pot regăsi într-un buchet de mireasă cu flori de primăvară.

Iată 5 exemple de flori de primăvară care se pretează foarte bine pentru buchetele de mireasă și care au și semnificații deosebite:

Lalelele

O mireasă romantică se va identifica perfect cu un buchet format exclusiv din lalele albe.

Prin simplitatea lor, lalele albe devin extrem de elegante. În plus, ele sunt simbolul iubirii statornice, așa că se potrivesc perfect în ziua căsătoriei.

Zambilele

Dacă nunta are loc primăvara devreme, un buchet cu zambile va atrage privirile tuturor. Nu doar aspectul lor proaspăt, dar și parfumul încântător  va contribui la frumusețea buchetului. Mai mult, la fel ca și lalelele, și zambilele sunt un simbol al sentimentelor constante.

Ranunculus

Foarte căutat în special în ultimii ani, Ranunculus (piciorul cocoșului) arată extraordinar în buchetele de mireasă.

Dacă îți place această floare și te căsătorești primăvara, ea nu poate lipsi din buchetul de mireasă. Cele mai potrivite culori sunt albul, roșul sau rozul.

Ranunculus de culoare albă simbolizează sinceritatea, iar florile roz sau roșii sunt un simbol al iubirii și al dorinței.

Liliacul

Pentru finalul primăverii, poți alege liliacul. Romantic, parfumat, în nuanțe fermecătoare de mov, roz sau alb, liliacul este o opțiune la care merită să te gândești. Florile de liliac sunt asociate cu prima iubire, așa că, dacă prima iubire este și cea cu care te căsătorești, un buchet din liliac va simboliza dragostea voastră.

Bujorii

Te căsătorești în luna mai? Vedetele acestei luni sunt cu siguranță bujorii. Supranumit „regele florilor”bujorul semnifică dragostea, fiind floarea utilizată chiar și în arta Feng Shui când vine vorba despre iubire și relații.

Dacă încă nu te-ai hotărât ce vrei să conțină buchetul tău, artiștii florali de la Florăria Magnolia te pot ajuta cu cele  mai bune sfaturi și sugestii. Orice buchet de mireasă poate fi realizat așa cum îți dorești. Contactează-ne și vom găsi împreună buchetul perfect!

5 flori de primăvară pentru buchete de mireasă5 flori de primăvară pentru buchete de mireasă5 flori de primăvară pentru buchete de mireasă5 flori de primăvară pentru buchete de mireasă5 flori de primăvară pentru buchete de mireasă5 flori de primăvară pentru buchete de mireasă5 flori de primăvară pentru buchete de mireasă5 flori de primăvară pentru buchete de mireasă