Continuam sa livram oriunde in Romania respectand masurile de siguranta. close-text livrare in siguranta

Aranjamente florale

Aranjamentul de flori este o organizare a designului și culorii pentru crearea unei ambianțe, folosind flori, verdeață și alte accesorii florale. Florile sunt așezate într-un burete floral care este îmbibat cu apă pentru ca florile să reziste mai mult timp.  

Aranjamentele florale sunt o parte importantă a decorului pentru orice moment special: petreceri, nunți sau orice alt eveniment din viață.  Preferi si aranjamente florale in cutie sau in cos ce produc senzaţie prin frumuseţea desăvârşită? Artiştii Magnolia creează cele mai spectaculoase, elegante sau vesele cosuri cu flori realizate din flori proaspete si de calitate, fiecare ocazie putând fi subliniată cu un aranjament pe măsură. 

Comandă cu încredere aranjamente florale deosebite pentru a oferi o surpriză celor dragi! Transportul este gratuit în peste 60 de localități și îți oferim Garantie 300%..

Dacă dorești serviciul nostru de livrare flori, aranjamente florale, contactează-ne telefonic, la numărul de telefon 0759 031 085, sau pe chat.

Pentru a vă asigura cea mai bună experiență de navigare Site-ul nostru utilizează Cookies. Aflați mai multe.

OK