Florărie Online Cluj - Livrare flori în 2-4 ore

Magnolia - Florărie Online Cluj Napoca vă pune la dispoziție posibilitatea de a trimite flori online cu livrare rapidă. Trimite flori cu livrare gratuită prin serviciul nostru de livrare flori la domiciliu Cluj-Napoca şi ele vor ajunge la destinatar în doar 2-4 ore. Până la următoarea plimbare împreună prin Parcul Central sau până vă veţi da din nou întâlnire la statuia din Piaţa Unirii din Cluj, florile de la tine te vor aduce mai aproape. Dacă vrei să ne vizitezi, te așteptăm și la florăriile noastre din Cluj-Napoca:

Pţa. Stefan Cel Mare - Iulius Mall - Vivo! 

Livrare flori Cluj

Optează pentru livrare flori in Cluj atunci când vrei să faci ziua mai frumoasă cuiva din inima Ardealului. Comandă flori online si trimite-le din orice colt al lumii in Cluj Napoca. La Magnolia - Florărie online Cluj avem cei mai creativi florişti ce vor face din cadoul ales o adevărată experienţă senzorială. Fie că alegi buchete de flori sau aranjamente florale, le poţi completa cu o ciocolată fină, un ursuleţ de pluş sau un tort delicios pentru a intensifica surpriza. A oferi flori și cadouri speciale este cea mai inspirată alegere dacă vrei să faci surprize de neuitat. Având opțiunea de livrare în Cluj-Napoca, dar și în localitățile din jur, este foarte ușor să trimiți darul tău direct persoanei dragi. 
Pentru orice detalii legate de comenzi si livrări flori online în Cluj-Napoca, ne poţi contacta telefonic, prin chat-ul nostru online sau prin email, la adresa office@magnolia.ro.

Trimite flori online cu livrare GRATUITĂ în peste 60 de orașe din România!

Vezi orașele
Configurează și personalizează buchetul tău!

Configurează și personalizează buchetul tău!

Trimite acum

Pentru a vă asigura cea mai bună experiență de navigare Site-ul nostru utilizează Cookies. Aflați mai multe.

OK