magnolia.ro

Florile ideale pentru femeia din zodia Gemeni

21 Mai 2018
Florile ideale pentru femeia din zodia Gemeni

Femeia din zodia Gemeni se remarcă prin creativitate și simț artistic, așa că, atunci când te gândești la un cadou pentru cineva din această zodie, nu te opri niciodată la ceva banal. Acest lucru se aplică și în cazul buchetelor de flori. Nu trebuie să optezi neapărat pentru ceva extravagant, ci pentru o combinație de flori și culori care să îi capteze atenția.

Dacă vrei să ții cont de florile specifice zodiei, lavanda și trandafirii sunt florile pe care le poate conține un buchet creat special pentru o persoană  în zodia Gemeni.

Dacă alegi trandafirii, un buchet multicolor este mult mai potrivit decât unul într-o singură culoare. Gemenilor le place varietatea, nu monotonia, așa că nu vei da greș. Gândește-te chiar la combinația cu trandafiri albaștri, albastru fiind culoarea specifică zodiei Gemeni.

Orhideele și liliacul sunt și ele potrivite pentru femeia Gemeni. Un buchet exotic cu orhidee mov, crini și alstroemeria ar putea fi o alegere perfectă.

Poți alege la fel de bine și alte flori. Condiția principală este să alegi un buchet creativ care surprinde prin culori puternice și combinații inedite de flori.

Vezi Care sunt florile potrivite pentru fiecare zodie

Când ești în dilemă, gândește-te la faptul că femeia din Gemeni este emancipată și independentă, dar și la dualitatea ei. Buchetul ales trebuie să exprime exact aceste lucruri. Nu îți fie teamă să alegi flori exotice, dar și flori mai rustice. Importantă este combinația dintre ele.

Vezi mai multe buchete de flori online și alege-l pe cel potrivit, ținând cont de micile trucuri pe care ți le-am dezvăluit.

Florile ideale pentru femeia din zodia GemeniFlorile ideale pentru femeia din zodia Gemeni
Etichete: