magnolia.ro

Cele mai frumoase flori de toamna. Le poti pune intr-un buchet si darui cuiva drag!

15 Septembrie 2022
Cele mai frumoase flori de toamna. Le poti pune intr-un buchet si darui cuiva drag!

Dacă primăvara reprezintă copilăria, iar vara simbolizează tinerețea, toamna este asociată cu vârsta adultă și maturitatea. Etapele vieții se resimt și în florăriile Magnolia, unde buchetele trec de la nuanțele pastelate, tinere, la cele de toamnă, mature. În continuare, descoperă care sunt cele mai frumoase flori de toamnă, ce semnificații au, cui le poți dărui, dar și ce buchete poți crea cu ajutorul lor!

Cele mai frumoase flori de toamnă

Toamna este sezonul ce îmbracă mediul înconjurător în culori pe cât de calde, pe atât de puternice, aducând încredere, energie și profunzime. Acest anotimp este un spectacol magic al naturii, iar buchetele create au semnificații aparte, fiind ideale de dăruit cuiva drag!

 Iată care sunt, din punctul nostru de vedere, cele mai frumoase flori de toamnă, ce mesaje transmit și cui le dăruim. 

Crizanteme

Crizantemele numite și “margarete de toamnă”, tufănele sau dumitrițe sunt cele mai populare flori din lunile de toamnă, fiind plante perene, rezistente. Pe întregul glob, există peste 10 mii de soiuri de crizanteme, în diverse forme și culori. Despre semnificația și istoria crizantemelor amintim că au fost cultivate prima dată în China, apoi în Japonia și, în final, în Europa. Mai mult, există un oraș chinezesc cu numele acestei flori, iar japonezii au creat un festival al bucuriei pentru frumoasele crizanteme, fiind considerate un simbol al fericirii și perfecțiunii. Datorită amplelor înțelesuri, aceste flori de toamnă pot fi dăruite la multe ocazii pentru a-i face fericiți pe cei dragi, precum la aniversări, ceremonii, pentru a felicita și a demonstra aprecierea. 

buchet_crizanteme_trandafiri_toamna.jpg

Trandafiri în culori calde

Trandafirii sunt, fără îndoială, cele mai cunoscute flori la nivel mondial, iar tabloul de toamnă este completat perfect de trandafiri în culori calde, precum trandafirii roșii, simbolul incontestabil al iubirii, cei portocalii și cei galbeni.

Cu siguranță, trandafirii vedetă ai acestui sezon sunt cei în nuanțe portocalii, apăruți la jumătatea secolului al XX-lea, prin hibridizarea unui trandafir roșu cu unul galben. În prezent trandafirii portocalii nu mai sunt o raritate, existând zeci de soiuri, precum  „Cherry Brandy”, „Orange Fire”, „Confidential”, „Perfect Peach”, „Marie-Claire” sau „Billionaire”. 

buchet_trandafiri_portocalii_hypericum_toamna.jpg

Aceștia îmbină simbolistica iubirii, profunzimii, puterii de la trandafirii roșii, cu lumina și bucuria, specifică celor galbeni. Un buchet cu aceste flori în nuanțe de toamnă demonstrează pasiunea, admirația, atracția pentru cineva drag, dar și recunoștința, entuziasmul.

 Hortensia Burgundy

Hortensia este un arbust extrem de apreciat în întreaga lume, ce înflorește de la începutul verii până la finalul lunii septembrie, iar nuanța Burgundy a acestei flori bogate impresionează în orice aranjament de toamnă. Despre hortensie puțini știu că este floarea recunoștinței, aceasta reușind să spună cel mai frumos “Mulțumesc!”. Buchetele de hortensii pot aminti mamelor cât de apreciate și importante sunt, pot felicita o persoană dragă pentru un succes în carieră și pot încuraja pe cineva aflat la începutul unui nou capitol din viață.

hortensie_burgundy_toamna.jpg

Idei de buchete cu flori de toamnă

Toamna, împreună cu cele mai frumoase flori în culori calde și puternice formează buchete inedite ce transmit mesaje profunde. Deoarece știm cât de important este pentru tine să fii alături de cei dragi ție, indiferent de anotimp, venim în ajutorul tău cu câteva idei de buchete de toamnă, din noua colecție de pe magnolia.ro.

Mai mult decât florile menționate anterior, pentru a crea un tablou de toamnă unic, buchetele și aranjamentele noastre conțin și alte plante, precum cele exotice, Leucadendron și Leucospermum, Cortaderia, numită și “Regina Ierburilor”, iar aroma specifică sezonului este completată de micile fructe roșii de Hypericum și de mini dovlecii ornamentali. 

Buchetul Toamnei

Buchetul vedetă al acestui sezon este o adevărată încântare! Artiștii noștri au creat un tablou impresionant de toamnă prin îmbinarea trandafirilor portocalii, simbolurile pasiunii, admirației și entuziasmului, cu Cortaderia, exoticul Leucospermum și micile flori de Anthirinum, totul fiind completat perfect de Eucalipt și Beargrass. Acest buchet de toamnă este potrivit atât pentru persoana iubită, cât și pentru o prietenă apropiată. 

buchet_toamna_magnolia.jpg

Buchet de trandafiri roșii și hortensii burgundy

Un buchet în nuanțe de toamnă ce capătă o eleganță aparte, datorită alăturării trandafirilor roșii cu cei Cherry Brandy, ce transmit un mesaj puternic de admirație și iubire. Mai mult, alstroemeria este numită și floarea prieteniei, iar hortensia burgundy spune un sincer “Mulțumesc!”. Buchetul este cadoul perfect pentru o persoană specială, demonstrând prietenia, dragostea și recunoștința

buchet_trandafiri_rosii_hortensii_burgundy.jpg

Coșuleț de toamnă cu trandafiri și mini dovleci

Acest coșuleț colorat este alegerea potrivită pentru a face toamna celor dragi mai frumoasă deoarece îmbină trandafirii în nuanțe albe și portocalii cu mini dovlecii ornamentali, totul fiind completat armonios de frunzele de Eucalipt. Aranjamentul transmite atât mesaje de iubire, cât și de admirație, de recunoștință, perfect pentru a fi oferit persoanei iubite, unei prietene sau mamei.

cosulet_trandafiri_toamna_mini_dovleci.jpg

Buchet de trandafiri și cale portocalii

Un buchet special definit de nuanțele toamnei, compus din trandafiri și cale portocalii, alături de exoticul Leucospermum. Trandafirii portocalii semnifică entuziasmul, pasiunea, spunând cel mai frumos “Felicitări!”, calele aduc o eleganță aparte, transmițând sentimentul de recunoștință. Acest buchet este un cadou inedit pentru a mulțumi și a felicita o persoană importantă din viața noastră

buchet_trandafiri_cale_portocalii_toamna.jpg

Buchete de mireasă cu flori de toamna

Se spune că nunțile de toamnă sunt mai romantice, fiind definite de culorile iubirii și pasiunii. Această zi este cea mai specială din viața unui cuplu, iar buchetul de mireasă este simbolul perfect al relației lor, alegerea florală fiind una subiectivă. Dacă se dorește crearea unui buchet în nuanțele rodnicului anotimp, acesta poate conține trandafiri, de la cele mai simple până la cele mai sofisticate soiuri, alături de micile fructe de Hypericum, impresionantele Astilbe, delicata Eustoma și multe altele. 

Vă prezentăm cele mai recente buchete de mireasă, create de artiștii noștri cu flori și nuanțe de toamnă. 

idei_buchet_mireasa_toamna_magnolia1.jpeg

Primul buchet este unul inedit ce conține mai multe tipuri de trandafiri, precum albi Mondiali, “Flash Eye” roșii și trandafiri portocalii “Gravity”. 

Cel de-al doilea buchet este unul de o eleganță aparte, datorită trandafirilor numiți sugestiv “Unforgettable”. 

idei_buchet_mireasa_toamna_magnolia2.jpeg

Există multe tradiții și obiceiuri în ceea ce privește ziua nunții, însă fiecare dintre noi este unic, iar noi încurajăm miresele să aleagă un buchet potrivit personalității lor, cu combinații de flori și culori care să le reprezinte și să simbolizeze, cu adevărat, iubirea mirilor.

galerie_nunta_buchet.jpg

Pentru a ajuta viitoarele mirese cu inspirație pentru ziua lor specială, vă prezentăm Galeria noastră cu flori pentru nuntă,  o selecție a celor mai frumoase buchete de mireasă și aranjamente florale de nuntă realizate de către artiştii noștri. 

Cele mai frumoase flori de toamna. Le poti pune intr-un buchet si darui cuiva drag!Cele mai frumoase flori de toamna. Le poti pune intr-un buchet si darui cuiva drag!Cele mai frumoase flori de toamna. Le poti pune intr-un buchet si darui cuiva drag!Cele mai frumoase flori de toamna. Le poti pune intr-un buchet si darui cuiva drag!Cele mai frumoase flori de toamna. Le poti pune intr-un buchet si darui cuiva drag!Cele mai frumoase flori de toamna. Le poti pune intr-un buchet si darui cuiva drag!Cele mai frumoase flori de toamna. Le poti pune intr-un buchet si darui cuiva drag!Cele mai frumoase flori de toamna. Le poti pune intr-un buchet si darui cuiva drag!Cele mai frumoase flori de toamna. Le poti pune intr-un buchet si darui cuiva drag!Cele mai frumoase flori de toamna. Le poti pune intr-un buchet si darui cuiva drag!Cele mai frumoase flori de toamna. Le poti pune intr-un buchet si darui cuiva drag!