magnolia.ro

Cele mai frumoase buchete de flori cu „La multi ani” pe care le poti oferi la o zi de nastere

03 Noiembrie 2022
Cele mai frumoase buchete de flori cu „La multi ani” pe care le poti oferi la o zi de nastere

Zilele de naștere ale celor dragi nouă sunt un motiv de bucurie și o ocazie de a le aminti cât de mult îi iubim. Fie că vorbim despre cadoul pentru mamă, soră, iubită sau soție, florile sunt metoda perfectă de a exprima emoțiile și de a transmite cele mai profunde mesaje, chiar și de la distanță. Iată care sunt cele mai frumoase buchete de flori ce spun “La mulți ani!” și ce alte cadouri și flori recomandăm pentru o zi de naștere.

Cele mai frumoase buchete de flori cu „La mulți ani”

Buchetele de flori sunt mereu o alegere sigură, atât pentru ziua de naștere, cât și pentru onomastică. Acordă atenție în personalizarea buchetelor și aranjamentelor deoarece fiecare culoare a florilor transmite un mesaj aparte și simbolistica lor devine mai profundă când sunt dăruite cu o ocazie specială. Iată care sunt recomandările noastre pentru cele mai frumoase buchete de flori ce transmit mesaje cu “La mulți ani!”. 

Buchet cu trandafiri roșii pentru iubită sau soție

Trandafirii roșii sunt simbolul internațional al dragostei adevărate, iar buchetul “Red Passion” semnifică atașamentul profund și iubirea. Un astfel de buchet va aduce bucurie în sufletul persoanei dragi și va spune cel mai frumos “La mulți ani! Te iubesc!”. buchet trandafiri rosii ambalaj ecologic

Aranjament cu orhidee pentru mamă

Nimic nu se compară cu iubirea pe care mamele o poartă copiilor, de aceea, acestea merită să fie surprinse cu fiecare ocazie. Aranjamentul cu orhidee va transmite mesaje de recunoștință și apreciere de ziua lor de naștere, fiind, de asemenea, un decor perfect pentru casă. Orhideea Phalaenopsis în ghiveci, ambalată elegant cu material şi fundiţă din satin este un cadou unic și o plantă rezistentă ce va bucura orice destinatar. 

aranjament orhidee phalaenopsis alba ghiveci cadou

Aranjament cu flori albe și roz pentru soră

Frații și surorile sunt oamenii pe care îi vom avea alături pe tot parcursul vieții și ziua lor de naștere este un eveniment cu totul special. Pentru cadoul surorii recomandăm aranjamentul cu flori albe și roz, un simbol al bucuriei și eleganței, perfect atât pentru o doamnă rafinată, cât și pentru o persoană tânără. 

aranjament cutie flori albe si roz

Buchet pentru cea mai bună prietenă 

Prietenii sunt familia pe care o alegem de-a lungul vieții și ziua de naștere și de nume sunt ocazia perfectă pentru a le aminti cât de mult îi prețuim. Buchetul cu trandafiri roz și hortensie albă este ideal de oferit celei mai bine prietene, întrucât poate transmite mesajul “La mulți ani! Mulțumesc că îmi ești alături!”

buchet trandafiri roz si hortensii albe

Buchet de onomastică

Pe lângă ziua de naștere, îi putem celebra pe cei dragi și de ziua numelui, în luna noiembrie serbându-i pe Sfinții Mihail și Gavril. Cu această ocazie, recomandăm buchetul de flori Gabriela, special creat pentru cele ce poartă acest nume, fiind potrivit cu personalitatea lor. 

buchet de flori de toamna gabriela

Idei de cadouri și flori pentru o zi de naștere

Ziua de naștere este cea mai frecventă ocazie pentru oferirea florilor sau a altor cadouri cu o însemnătate pentru destinatar. Următoarele pachete complete sunt ideile noastre de cadouri și flori pe care le recomandăm pentru a spune un excelent “La mulți ani!”. 

Trandafiri roșii și ciocolată

Nimic nu spune “Te iubesc!” mai bine decât un buchet romantic din trandafiri roșii, alături de o cutie plină cu ciocolată. Cadourile dulci vor răsfăța orice destinatar, mai ales pralinele și trufele de la Lauenstein Confiserie, brand-ul ce și-a câștigat popularitatea datorită atenției sporite, gradului ridicat de calitate și rețetelor tradiționale cu care sunt create manual micile delicatese pentru toți pasionații de ciocolată.

 buchet romantic trandafiri_rosii ciocolata lauenstein

Flori pastel și ciocolată

Alăturarea unei surprize dulci la un buchet delicat va răsfăța toate simțurile sărbătoritului, fiind cadoul ideal pentru o zi de naștere. Parfumul buchetulului “Sweety” cu flori în nuanțe suave de roz și alb este perfect completat de 8 arome delicioase. Cutia cu un design romantic ascunde o selecție rafinată de praline și trufe Lauenstein Confiserie, celebrul brand german. 

 buchet sweety flori albe si roz si ciocolata

Trandafiri și vin 

O sticlă de vin decorată cu flori este un dar potrivit atât pentru doamne, cât și pentru domni. Noi am creat cadoul perfect îmbinând vinul roșu cu trandafirii în aceeași nuanță pasională. Florile sunt un însemn al iubirii, iar sticla de vin Feteasca Neagră de la Corcova are arome îmbietoare ce desfată simțurile cu note de fructe roșii coapte, de coacaze și mure. 

 aranjament trandafiri rosii pe sticla vin

Flori și felicitare

Chiar dacă cele mai frumoase buchete vorbesc de la sine, cei dragi merită să primească un mesaj de “La mulți ani!” unic, creat chiar de noi. Cea mai inocentă, frumoasă și elegantă metoda de a face acest lucru este clasica felicitare, în care gândurile pot fi așternute cu ușurință, emoționând destinatarul până la lacrimi. Pe magnolia.ro, orice buchet sau aranjament floral vine însoțit de o felicitare gratuită. 

 

Acestea sunt recomandările noastre pentru cele mai frumoase buchete și cadouri ce spun un sincer “La mulți ani!”, de oriunde te-ai afla. Sperăm că acest articol te va ajuta să planifici surpriza perfectă de ziua de naștere sau de nume a celor dragi! 

 

Cele mai frumoase buchete de flori cu „La multi ani” pe care le poti oferi la o zi de nastereCele mai frumoase buchete de flori cu „La multi ani” pe care le poti oferi la o zi de nastereCele mai frumoase buchete de flori cu „La multi ani” pe care le poti oferi la o zi de nastereCele mai frumoase buchete de flori cu „La multi ani” pe care le poti oferi la o zi de nastereCele mai frumoase buchete de flori cu „La multi ani” pe care le poti oferi la o zi de nastereCele mai frumoase buchete de flori cu „La multi ani” pe care le poti oferi la o zi de nastereCele mai frumoase buchete de flori cu „La multi ani” pe care le poti oferi la o zi de nastereCele mai frumoase buchete de flori cu „La multi ani” pe care le poti oferi la o zi de nastere