magnolia.ro

5 buchete de aniversare cu care nu dai greș

12 Iunie 2018
5 buchete de aniversare cu care nu dai greș

Cea mai frecventă aniversare este cea a zilei de naștere și nu de puține ori suntem puși în dificultate atunci când trebuie să alegem un cadou floral cu această ocazie. Dacă ți se întâmplă și ție asta, iată  5 tipuri de buchete la care te poți opri atunci când vrei să dăruiești flori cuiva drag la ziua de naștere. În funcție de mesajul pe care vrei să-l transmiți și de persoana la care vor ajunge florile, îți va fi și mai ușor să faci alegerea potrivită.

Irișii sunt chiar flori purtătoare de mesaj, fiind asociați cu Iris, zeița mesageră, așa că sunt perfecți pentru a transmite mesaje din cele mai diverse.

Complimentele sau urările de „La mulți ani” vor avea altă greutate dacă vin însoțite de un buchet de iriși.

Deși sunt cunoscuți drept flori de primăvară, în multe florării ei se găsesc pe parcursul întregului an, așa că nu va fi o problemă să-i găsești dacă irișii sunt florile pe care dorești să le oferi.

Buchete cu floarea-soarelui

Energie pozitivă și optimism va transmite un buchet de floarea-soarelui dacă îl oferi cuiva drag de ziua sa de naștere. Prin excelență solară, floarea-soarelui va lumina ziua oricui. Un astfel de buchet poate fi dăruit atât persoanei iubite, cât și membrilor familiei și prietenilor, fiind floarea ce exprimă iubirea necondiționată.

Buchete cu trandafiri

Nu puteau lipsi trandafirii. Indiferent de ocazie, ei rămân florile mereu potrivite pentru un cadou romantic. Asta dacă vorbim despre cei roșii. Dacă vrei să dăruiești un buchet de trandafiri unei alte persoane decât persoana iubită, alege trandafirii galbeni, albi sau roz.

Buchete cu crini

Crinii sunt un simbol al fericirii și prosperității, ceea ce îi face un cadou perfect pentru ziua de naștere a cuiva drag.  Indiferent de culoare, crinii rămân unele dintre cele mai elegante flori și multă lume le preferă. Să nu uităm și de faptul că unele soiuri sunt parfumate, așa că primirea unui astfel de buchet va rămâne și în memoria olfactivă.

Buchete specifice lunii de naștere

Fiecare lună calendaristică este asociată cu o anunită floare. Lunii ianuarie, de exemplu, îi este asociată garoafa, lunii martie, narcisele,  lunii august, galadiolele. Cu siguranță fiecare sărbătorit  s-ar bucura să știe că nu ai ales florile întâmplător. Tocmai de aceea, un buchet format din floare specifică lunii în care s-a născut va fi apreciat.

Citește mai multe despre Cum alegi buchetul pentru o zi de naștere.

Indiferent dacă mergi personal într-o florărie sau dacă alegi o florărie online pentru ca buchetul să fie livrat la domiciliul sărbătoritei, aceste sfaturi te pot scoate din încurcătură și te pot ajuta să dăruiești un buchet cu semnificație.

5 buchete de aniversare cu care nu dai greș5 buchete de aniversare cu care nu dai greș5 buchete de aniversare cu care nu dai greș5 buchete de aniversare cu care nu dai greș