magnolia.ro

Flori și bijuterii, combinația perfectă!

12 Februarie 2018
Flori și bijuterii, combinația perfectă!

Pentru că florile înseamnă eleganță, Florăria Magnolia îți dă posibilitatea să le completezi cu un alt cadou elegant, bijuteriile.  Se spune că  bijuteriile conturează personalitatea celor care le poartă, așa că un cadou format dintr-un buchet de flori și o bijuterie, ambele în ton cu personalitatea persoanei dragi pe care vrei să o surprinzi, va fi cum nu se poate mai potrivit.

Alege bijuterii strălucitoare, cu pietre Swarovski, dacă persoana dragă obișnuiește să poarte ținute elegante. O pereche de cercei fini va fi întotdeauna un accesoriu pe care îl va aprecia.

Pentru evenimentele  mai deosebite, orice femeie iese în evidență și mai mult cu o bijuterie frumoasă. Tocmai de aceea, îi poți dărui un set cu cercei și pandantiv din argint și cristale Swarovski.

Dacă îți dorești un accesoriu care să poată fi purtat zilnic, indiferent de ocazie, alege o brățară cu semnul zodiacal al destinatarei , o brățară kabbalah cu un charm din argint cu diferite simboluri sau un pandantiv din argint cu simbolul favorit.

Pentru a putea trimite alături de flori și o bijuterie, după ce adaugi buchetul sau aranjamentul floral în coș, poți alege  din secțiunea  de cadouri ceea ce crezi că o caracterizează cel mai bine pe cea care va primi darul tău.  Nu uita! Bijuteriile și florile se potrivesc perfect și sunt cadoul pe care oricine și l-ar dori.

Flori și bijuterii, combinația perfectă!Flori și bijuterii, combinația perfectă!Flori și bijuterii, combinația perfectă!Flori și bijuterii, combinația perfectă!Flori și bijuterii, combinația perfectă!Flori și bijuterii, combinația perfectă!Flori și bijuterii, combinația perfectă!Flori și bijuterii, combinația perfectă!