magnolia.ro

10 citate potrivite pentru zile de naștere

18 Ianuarie 2018
10 citate potrivite pentru zile de naștere

Când vrei să trimiți un mesaj pentru ziua de naștere a cuiva drag, poate fi o adevărată provocare să îl găsești pe cel potrivit. Să fie amuzant, să fie sensibil, să fie serios?  Sigur că răspunsul ține și de vârsta sărbătoritului și, mai ales, de relația pe care o ai cu acesta.

Ceea ce poți face pentru ca mesajul transmis să fie mai frumos este să adaugi urării tale de „La mulți ani!” un citat motivațional sau unul amuzant. Am selectat 10 astfel de citate despre vârstă, aniversări și trecerea anilor care te pot ajuta.

„Vârsta nu e cea pe care o ai, ci aceea pe care o simți.” (Gabriel Garcia Marquez)

„Oamenii sunt ca vinul: unii se transformă în oţet, dar majoritatea devin mai buni odată cu vârsta.”  (Papa Ioan al XXIII-lea)

„În definitiv, nu anii din viaţa ta sunt cei care contează, ci viaţa din anii tăi.” (Abraham Lincoln)

„Vârsta nu te protejează de dragoste. Dar dragostea, într-o oarecare măsură, te protejează de vârstă.” (Anais Nin)

„Frumusețea unei femei doar crește odată cu trecerea anilor.” (Audrey Hepburn)

„Viața chiar începe cu adevărat la 40 de ani. Până atunci faci cercetare.” (Carl G. Jung)

„Tinerețea nu are vârstă.” (Pablo Picasso)

„Aniversările sunt foarte bune pentru sănătatea ta. Statisticile arată că oamenii care au cele mai multe aniversări ale zilei de naștere trăiesc cel mai mult.” (Larry Lorenzoni)

„O femeie e tânără atât timp cât este iubită”. (Gustave Flaubert)

„Sunt oameni a căror vârstă le albește părul, dar nu le zgârie inima care rămâne tânără și bate mereu la fel de tare pentru lucrurile bune și frumoase. (Ludwig Lazarus Zamenhof)

Mesajele pot fi trimise pur și simplu sau pot însoți un cadou. Mai ales când alegi să trimiți un cadou cuiva aflat departe, mesajul nu trebuie să lipsească. Fie că este vorba despre un buchet de flori sau despre un alt tip de cadou, este politicos să trimiți și o felicitare în care să așterni un gând bun și, de ce nu, un citat potrivit.