magnolia.ro

Ce buchete de toamnă să oferi în acest an

12 Septembrie 2017
Ce buchete de toamnă să oferi în acest an

Fiecare anotimp se remarcă prin elemente specifice  ce pot fi puse în valoare într-un mod cu totul aparte în frumoasele buchete de flori. Dacă te întrebi ce flori să dăruiești în această toamnă ca să surprinzi pe cineva drag, venim noi  în ajutorul tău cu câteva idei.

Buchete în culorile toamnei

Pote cel mai evident lucru la un buchet de flori este culoarea. Toamna înseamnă nuanțe fermecătoare de roșu,portocaliu, arămiu și galben, așa că e obligatoriu ca buchetele pe care le oferi în acest sezon să aibă măcar una dintre aceste nuanțe.

Poți alege buchete monocrome sau, de ce nu, buchete care să conțină o bogăție de nuanțe tomnatice.

În ceea ce privește florile, optează pentru crizanteme, trandafiri portocalii, gerbere.

Buchete decorate  cu fructe de sezon

Toamna este anotimpul abundenței, al bogăției, iar dacă ne gândim la toamnă, ne vin în minte cu siuranță fructe de tot felul.

Ca buchetul tău să amintească de această abundenă a toamnei, alege  un buchet decorat cu crenguțe de Hypericum. Fructele roșii sunt absolut încântătoare și dau un farmec aparte oricărui buchet.

Buchete ornate cu frunze

Schimbarea culorii frunzelor copacilor  este pentru cei care iubesc toamna unul dintre cele mai așteptate momente. Dacă vrei să faci un cadou unei astfel de persoane, alege un buchet sau un aranjament floral decorat cu frunze divers colorate.

Folosește aceste mici detalii care fac din buchetul dăruit unul special. Vei vedea că destinatarul va aprecia faptul că nu ai ales un buchet la întâmplare. Vezi colecția Flori de toamnă și alege buchetul sau aranjamentul floral favorit!

Ce buchete de toamnă să oferi în acest anCe buchete de toamnă să oferi în acest anCe buchete de toamnă să oferi în acest anCe buchete de toamnă să oferi în acest anCe buchete de toamnă să oferi în acest anCe buchete de toamnă să oferi în acest an