magnolia.ro

Cu ce flori să îți ceri iertare

10 Noiembrie 2017
Cu ce flori să îți ceri iertare

Toată lumea are momente în care  greșește. Nu degeaba se spune că „a greși e omenește”. Important este să ne recunoaștem greșeala și să încercăm să o reparăm.  Cum facem asta? Există numeroase metode, însă cea pe care  ți-o recomandăm noi este de departe cea mai elegantă.

Greșelile pot fi minore sau semnificative. Pentru fiecare dintre ele poți alege un buchet de flori prin care să-ți exprimi regretul pentru cele întâmplate.

Ai întârziat la o întâlnire,  ai vărsat cafeaua pe biroul colegei de muncă sau ai uitat că ai fost invitat să iei cina cu rudele?  Spune „Îmi cer scuze” cu un buchet cu trandafiri galbeni și roz și vei vedea că gestul tău va fi apreciat. Indiferent cine este persoana căreia vrei să-i oferi un buchet de scuze, datorită culorilor sale, acesta este potrivit pentru oricine.

Dacă ai greșit față de persoana iubită și vrei să îți ceri iertare, un buchet cu trandafiri albi, roșii și roz îi va spune că îți pare rău. Acest buchet cuprinde simbolurile iubirii, pasiunii și ale respectului, așa că este perfect pentru  a convinge persoana dragă să te ierte.

În cazul cuplurilor, anumite  greșeli făcute  pot duce la separare. Dacă acest lucru s-a întâmplat, dar vrei să-i recâștigi inima, trimite-i flori de împăcare și impresioneaz-o cu gestul tău. Dăruiește-i un buchet cu trandafiri albi. Aceștia sunt simbolul iubirii și al respectului, iar accentele de culoare mov sporesc eleganța buchetului.

Florile sunt ajutorul tău dacă vrei să îți ceri scuze, să obții iertarea cuiva drag sau să refaci legătura cu persoana dragă.  Poți comanda buchetul potrivit online , iar magnolia.ro garantează livrarea lui la tine acasă, dacă vrei să oferi personal buchetul, sau direct la destinatar.

Cu ce flori să îți ceri iertareCu ce flori să îți ceri iertareCu ce flori să îți ceri iertare