magnolia.ro

Valentine’s Day 2018- idei de cadouri

29 Ianuarie 2018
Valentine’s Day 2018- idei de cadouri

Se spune că orice zi este potrivită să îți exprimi sentimentele pentru persoana iubită. Nimic mai adevărat! Tocmai de aceea, când există chiar o zi special dedicată iubirii, nu o poți rata. Este ziua perfectă să îi reamintești persoanei dragi cât de mult o iubești.

Dacă ne referim la cadouri de Valentine’s Day, există mai multe variante la care te poți opri. Totul depinde de personalitatea celei pe care vrei să o surprinzi. Ceea ce trebuie să știi este că, indiferent de cadoul ales, nu trebuie să lipsească florile. Într-un astfel de context, ele sunt cel mai frumos și delicat cadou.

Buchete cu trandafiri de Sfântul Valentin

Când spui iubire, spui trandafiri. Pot fi roșii, roz sau albi. Fiecare culoare va spune „Te iubesc” în felul său.

Pentru o declarațe pasională, alege trandafirii roșii. Dacă vrei însă un buchet care să arate în același timp dragostea și recunoștința ta pentru persoana iubită, poți opta cu încredere pentru trandafirii albi. Cei roz sunt un simbol al tinereții și delicateții, așa că alege-i dacă vrei să spui un „Te iubesc” proaspăt și colorat.

Cu siguranță nici combinațiile dintre aceste culori nu sunt de neglijat, iar accesoriile în formă de inimioare pot transforma orice buchet în unul special.

Trandafiri criogenați de Valentine’s Day

Dacă ești în căutarea unui cadou mai aparte, trandafirii criogenați sunt o alegere inspirată. Trandafirii nemuritori sunt în trend anul acesta, așa că nu există persoană care să nu aprecieze un astfel de cadou deosebit. Pe lângă faptul că este o inovație în lumea artei florale, acest trandafir este simbolul iubirii veșnice, așa că devine cadoul perfect pentru ziua îndrăgostiților.

Aranjamente florale de Valentine’s Day

Dacă te gândești la un aranjament floral, cele în formă de inimă sunt cu siguranță cele mai căutate pentru sărbătoarea iubirii.

Poți alege și aranjamentele în cutii. Elegante și mai puțin clasice, ele vor face deliciul persoanelor mai nonconformiste. Adaugă un ursuleț de pluș sau un cadou dulce și declarația ta de iubire va fi cu adevărat una perfectă.

Buchete cu trandafiri și accesorii, aranjamente florale, trandafiri criogenați- acestea sunt cadourile căutate în acest an. Alege-l pe cel potrivit și fă cea mai frumoasă declarație.

Valentine’s Day 2018- idei de cadouriValentine’s Day 2018- idei de cadouriValentine’s Day 2018- idei de cadouriValentine’s Day 2018- idei de cadouriValentine’s Day 2018- idei de cadouriValentine’s Day 2018- idei de cadouriValentine’s Day 2018- idei de cadouri