magnolia.ro

Ce cadouri să oferi în 2018 de Dragobete

20 Februarie 2018
Ce cadouri să oferi în 2018 de Dragobete

Pe 24 februarie, românii se pot bucura din nou de Ziua îndrăgostiților, varianta românească, de această dată. Dragobetele este o sărbătoare veche românească , iar personajul care stă la baza acesteia este considerat protectorul iubirii și al îndrăgostiților.

În trecut, existau mai multe tradiții de Dragobete, însă cei care îl sărbătoresc în ziua de azi, aleg să își exprime iubirea prin cadouri și mesaje de dragoste. Te întrebi care sunt cele mai potrivite cadouri de ziua îndrăgostiților?  Fără îndoială, cele care rămân în topul preferințelor femeilor sunt florile.

Poți alege un buchet romantic cu trandafiri roșii dacă vrei să nu riști. La fel de bine însă poți opta pentru trandafirii roz. Simbol al iubirii și al tinereții, trandafirii roz vor fi potriviți mai ales pentru persoanele tinere și elegante.

Dacă vrei ceva cu adevărat deosebit, alege un trandafir criogenat, un semn al iubirii nemuritoare. Simbolul său va impresiona cu siguranță pe oricine.

Pentru relațiile la început de drum, sunt extrem de potrivite buchetele cu lalele, în special cele roșii.

Lalelele simbolizează dragostea, dar și noile începuturi, așa că alege-le cu încredere drept cadou de Dragobete. Tot buchetele cu flori de primăvară sunt recomandate și pentru persoanele foarte vesele și nonconformiste cărora trandafirii li s-ar putea părea mult prea clasici.

Indiferent ce flori alegi, nu uita să le acompaniezi de un mesaj de Dragobete prin care să îi spui persoanei iubite ce simți pentru ea. De asemenea, o cutie de ciocolată, un ursuleț de pluș sau chiar o bijuterie ar putea completa foarte bine cadoul floral.

Ce cadouri să oferi în 2018 de DragobeteCe cadouri să oferi în 2018 de DragobeteCe cadouri să oferi în 2018 de Dragobete