magnolia.ro

Vezi cu ce te poţi trezi la uşă de Halloween

28 Octombrie 2016
Vezi cu ce te poţi trezi la uşă de Halloween

Ne apropiem de sfârşitul lunii octombrie, iar asta înseamnă că Halloween-ul bate la uşă. Atât de amuzantă în zilele noastre, această sărbătoate avea iniţial o notă mult mai sobră. Pentru vechii celţii, strămoşii acestei sărbători, Halloween-ul însemna noaptea în care graniţele dintre lumea celor vii şi lumea celor morţi deveneau foarte fragile, iar spiritele puteau trece între cele două lumi. Creştinii îşi cinsteau în această zi morţii din familie şi încercau să alunge spiritele rele prin purtarea unor costume înfricoşătoare.

Azi Halloween-ul nu mai păstrează mult din vechile semnificaţii, ci a devenit prilej de petreceri în care vedete sunt măştile, costumaţiile cât mai înfricoşătoare, dovlecii sculptaţi şi dulciurile atât de iubite de copii şi nu numai.

Vrăjitoare, păianjeni, schelete, fantome, vampiri, felinare. Sunt lucruri la care ne gândim automat atunci când auzim cuvantul ‘Halloween’. Te-ai gândit însă cum ar fi să diversificăm decorurile de la petrecere sau cadourile de Halloween?

Noi îţi propunem ca anul acesta să adaugi puţină culoare acestei sărbători. Dacă îţi doreşti să surprinzi pe cineva de Halloween, alege un aranjament floral în dovleac. Cadoul tău va conţine un simbol evident al Halloween-ului, dar va fi mult mai atractiv şi mai delicat datorită florilor. Trimite un aranjament în dovleac cuiva drag sau alege-l drept decor pentru petrecerea pe care o organizezi sau la care eşti invitat.

1477556630aranjament_flori_mix_in_dovleac_465_580       DSC_0001

Din colecţia noastră specială poţi alege un buchet de flori de Halloween pe care să îl dăruieşti unei persoane dragi. Nuanţele de portocaliu, roşu şi galben se potrivesc perfect cu toamna şi sunt culorile asociate acestei sărbători. Pe lângă flori şi aranjamente florale, am pregătit şi coşuri cu dulciuri. Sunt pe placul tuturor şi sunt un simbol al Halloween-ului, amintind de celebrul ‘trick or treat’ al americanilor, cei care au făcut, de fapt, Haloween-ul atât de cunoscut.

 

Poate vei avea chiar tu o surpriză şi curierii noştri vor apărea la uşa ta cu un cadou de la cineva drag. Livrăm flori şi cadouri de Halloween la domiciliu, oriunde în România, aşa că s-ar putea să fii şi tu printre cei surprinşi.

Surprizele de Halloween nu trebuie să fie neapărat înspăimântătoare. Pot fi dulci, pot fi colorate, pot fi delicate, dar să amintească prin simboluri subtile de ceea ce înseamnă Halloween-ul.

Vezi cu ce te poţi trezi la uşă de HalloweenVezi cu ce te poţi trezi la uşă de HalloweenVezi cu ce te poţi trezi la uşă de HalloweenVezi cu ce te poţi trezi la uşă de Halloween