magnolia.ro

La mulţi ani, Maria!

05 Septembrie 2016
La mulţi ani, Maria!

Ești persoana care mă face cel mai des să zâmbesc. Ești persoana care mă sună să vadă dacă îmi lipsește ceva. Persoana de care mi se face dor. Persoana pe care nu am mai văzut-o de câțiva ani, dar cu care mi-ar plăcea enorm să ies la un ceai și să mai depănăm amintiri.
Ești persoana pe care o vizitez cu cel mai mare drag. Persoana cu care pot să stau ore întregi la telefon.

Dacă te regăsești în cuvintele de mai sus, Sf. Maria e o ocazie foarte bună să-i transmiți gândurile tale acestei persoane dragi din viata ta.

Maria, Mariana, Marin, Marian, Mărioara, Măriuca sau Marius. Cu toţii avem pe cineva drag sau măcar o cunoştinţă care îşi sărbătoreşte onomastica de Sfânta Maria. E o zi în plus în care ne putem îndrepta cu drag gândurile spre ei şi ne putem răpi puţin timp să le facem o bucurie. Pentru aceşti oameni frumoşi care ne susțin, ne ajută, ne bucură zilele şi ne fac să ne simţim iubiţi, am pregătit buchete de flori superbe, cele mai frumoase cadouri când vrem să le arătăm celor dragi recunoștința, dragostea sau admirația noastră.

Comandă flori de Sfânta Maria pentru mama, bunica, sora ta, o prietenă bună, vecina care te ajută de fiecare dată când ai nevoie sau colega de birou cu care împarți ore bune în fiecare zi şi împreună cu care găsiţi cele mai bune soluţii.

Pentru domni, poți alege un aranjament floral cu o sticlă de vin sau șampanie, un cadou perfect pentru a-i sărbători în această zi specială. Noi venim în ajutorul tău și trimitem buchetul de flori sau aranjamentul floral exact acolo unde dorești, în 2-4 ore în țară și in maxim 24 de ore oriunde în lume.

Surprinde-i pe sărbătoriții zilei în acest fel elegant și vei vedea că florile stârnesc cele mai frumoase emoții!