magnolia.ro

Flori şi emoţii în prima zi de şcoală

09 Septembrie 2016
Flori şi emoţii în prima zi de şcoală

Îţi aminteşti de prima zi de şcoală? De nerăbdarea ce apărea cu câteva zile înainte, de pregătirea tuturor lucrurilor necesare, de dorul de colegii de care te despăţeau lunile de vară, de buchetul de flori pe care urma să-l dăruieşti doamnei învăţătoare sau doamnei diriginte? Da, buchetul acela de flori de care aveai grijă cu sfinţenie să ajungă intact pentru a putea surprinde zâmbetul învăţătoarei atunci când îl primea din mâinile tale.

Sunt, cu siguranţă, amintiri foarte dragi pe care fiecare le păstrăm într-un sertar din sufletul nostru. Acum putem avea parte de aceste momente altfel: prin ochii copiilor noştri. Nu mai suntem noi cei ce dăruiesc buchetul, dar, prin copiii noştri, putem retrăi emoţia primei zile de şcoală.

Pentru emoţie şi pentru frumuseţea gestului, am pregătit cele mai frumoase buchete pentru începutul şcolii. Mai mult, pentru ca prima zi de şcoală să fie lipsită de agitaţia binecunoscută din florării, de statul la coadă şi să fie dedicată exclusiv entuziasmului, te ajutăm să rezolvi problema florilor din timp. Plasează comanda de flori online şi le primeşti cu o zi înainte! Curierii noştri aduc buchetul direct la tine acasă în intervalul orar specificat în comandă. În acest fel nu rişti să pierzi timp în dimineaţa primei zile de şcoală, ci poţi să te bucuri împreună cu copilul tău de fiecare moment!

DSC_0017

Colecţia noatră de buchete pentru prima zi de şcoală conţine buchete special create pentru această zi. Colorate, vesele, optimiste, aşa cum trebuie început noul an şcolar! Lasă-l pe cel mic să aleagă florile. Nu există buchet nepotrivit, iar lui îi va face plăcere să fie implicat în „operaţiunea Florile”.

Fiecare moment din viaţa copilului tău e preţios. Fă-l conştient de clipele frumoase şi învaţă-l ce înseamnă să dăruieşti, începând cu un buchet de flori.

Flori şi emoţii în prima zi de şcoală