magnolia.ro

„Sunflower Sensation”, o nouă colecție pe magnolia.ro

09 Iunie 2022
„Sunflower Sensation”, o nouă colecție pe magnolia.ro

Floarea-soarelui, cea mai reprezentativă floare a sezonului estival, este acum vedeta unei colecții speciale. Sunflower Sensation cuprinde o selecție de buchete și aranjamente din care reiese bucuria verii.

Culoarea vibrantă a florii-soarelui face ca orice buchet care o conține să nu treacă neobservat. Galbenul este cea mai vizibilă culoare a spectrului, așa că ochiul uman o distinge înaintea celorlalte. Galbenul reprezintă razele solare, fericirea și căldura.

De ce să oferi un buchet cu floarea-soarelui?  

Floarea-soarelui este versatilă și se potrivește mai multor ocazii.

Având un simbolism bogat, floarea-soarelui poate fi oferită fără teama de a greși în nenumărate situații.  Este potrivită pentru a fi dăruită părinților în semn de respect și pentru a le arăta iubirea pe care le-o porți.

Reprezentând stabilitatea și loialitatea, poți dărui un buchet sau un aranjament cu floarea-soarelui parsoanei pe care o iubești sau unei prietene foarte bune pentru a-i transmite cât de mult apreciezi legătura puternică dintre voi.

Simbol al norocului, este, de asemenea, floarea potrivită pentru a fi dăruită la absolvire sau la începutul unui drum nou în viață.

Floarea-soarelui aduce optimism și speranță

Fără îndoială, floarea-soarelui este una dintre cele mai impunătoare flori, făcându-se ușor remarcată în orice compoziție. Tulpinile înalte, inflorescențele mari și galbenul intens al petalelor o fac de neratat.

Un buchet de floarea-soarelui va aduce întotdeauna bucurie și energie pozitivă. Fiind asociate cu soarele, aceste flori radiază energie vitală, fiind o sursă de speranță și optimism.

Aranjamentele cu floarea-soarelui sau buchetele care conțin această floare sunt așadar cadoul potrivit pentru orice ocazie plină de bucurie, dar și pentru a ajuta pe cineva drag să își îmbunătățească starea de spirit. Fie că alegi să o dăruiești într-o zi specială, fie că alegi o zi oarecare, floarea-soarelui va aduce un zâmbet instant pe chipul persoanei care o va primi.