magnolia.ro

Sfinții Petru și Pavel. Flori pentru sărbătoriți

25 Iunie 2020
Sfinții Petru și Pavel. Flori pentru sărbătoriți

Onomastica celor dragi este întotdeauna o bună ocazie de a le face o bucurie. În 29 iunie se sărbătoresc Sfinții Petru și Pavel și este data la care peste o jumătate de million de români își aniversează ziua de nume.

Ce nume se sărbătoresc de Sfinții Petru și Pavel

Pe lângă numele de Petru și Pavel, în 29 iunie își sărbătoresc onomastica și Paula, Petra, Petronela, Petruţa, Paulina, Paul, Petre, Petrică, Petrişor, Petronela. Dacă cineva drag poartă unul dintre aceste nume, nu uita să îi faci o surpriză.

Flori pentru cei care își sărbătoresc onomastica de Sf. Petru și Pavel

Modul cel mai frumos prin care le poți transmite felicitări și gânduri bune sărbătoriților este cu ajutorul florilor. Atât doamnele, cât și domnii se pot bucura de un cadou special. Un buchet de flori colorat sau un aranjament floral realizat pe o sticlă de vin sunt cadouri cu care nu vei da greș.

Recomandarea floriștilor pentru această sărbătoare sunt florile de vară. Hortensii, bujori și nelipsiții trandafiri sunt doar câteva dintre florile care vor aduce bucurie destinatarilor. Vezi colecția completă cu Flori de Sfinții Petru și Pavel și alege cadoul care i se potrivește cel mai bine persoanei dragi.

Magnolia îți oferă posibilitatea de a trimite flori online, așa că îi poți surprinde foarte ușor și pe cei dragi care sunt departe de tine. Cu sguranță se vor bucura de un asemenea cadou.

Sfinții Petru și Pavel. Flori pentru sărbătorițiSfinții Petru și Pavel. Flori pentru sărbătoriți