magnolia.ro

Ce flori i se potrivesc femeii din zodia Pești

19 Februarie 2019
Ce flori i se potrivesc femeii din zodia Pești

Despre femeile din zodia Pești se știe că sunt foarte sensibile, creative și empatice. De cele mai multe ori, persoanele din această zodie se lasă ghidate de emoție. Sunt extrem de atente cu cei din jurul lor, fiind mereu dispuse să dea o mână de ajutor.

Când vrei să le aduci o bucurie celor din zodia Pești, cu florile mergi la sigur. Fiind un cadou delicat, florile se potrivesc cu eleganța și profunzimea ce caracterizează acest semn zodiacal. Floarea caracteristică zodiei Pești este floarea de lotus, o floare asociată cu spiritualitatea, cu dragostea altruistă. Pe lângă lotus, flori precum irișii, liliacul, crinii peruvieni sau daliile se potrivesc cu personalitatea celor din această zodie.

Cum florile de lotus nu sunt tocmai comune în buchetele de flori, nu vei da greș dacă alegi un buchet cu iriși sau un buchet parfumat cu liliac. Culorile violet, alb sau diferite nuanțe de albastru sunt cele spre care trebuie să te orientezi dacă vrei să fii sigur că alegi un buchet pe placul femeii din zodia Pești.

Nu alege buchete prea impunătoare. Persoanele născute în Pești sunt discrete și s-ar putea simți inconfortabil primind un cadou foarte scump sau care iese foarte mult în evidență.

Ca formă, optează pentru un buchet rotund, clasic. Chiar dacă se spune că Peștii sunt creativi, când vine vorba despre flori, formele prea îndrăznețe sau florile exotice nu sunt cele mai potrivite.

Știind aceste lucruri, cu siguranță îți va fi mult mai ușor în momentul în care vei căuta buchetul perfect pentru o persoană dragă din zodia Pești.

Ce flori i se potrivesc femeii din zodia Pești
Etichete: