magnolia.ro

Buchete de mireasă rezistente pentru o nuntă de vară

16 Iulie 2019
Buchete de mireasă rezistente pentru o nuntă de vară

Fără îndoială, vara este sezonul preferat de marea majoritate a celor care hotărăsc să se căsătorească. Soarele și aerul de vacanță contribuie la farmecul și reușita unei nunți. Dacă ne gândim însă la buchetul de mireasă, vara vine și cu impedimente. Ce flori să alegi astfel încât să nu ai surpriza de a se ofili înainte ca nunta să fie gata?

Nicio mireasă nu și-ar dori un buchet care să nu reziste până la sfârșitul petrecerii. Tocmai de aceea îți prezentăm cele mai rezistente flori de vară pentru buchete de mireasă :

Trandafirii

Indiferent de tendințe, trandafirii rămân în topul preferințelor mireselor. Se găsește o gamă impresionantă de soiuri, așa că miresele pot opta pentru trandafiri de toate dimensiunile și culorile. Important de știut că trandafirii sunt foarte rezistenți chiar și într-o zi toridă, așa că sunt o alegere inspirată pentru o nuntă de vară.

Calele

Miresele mai sofisticate pot alege un buchet alcătuit din cale. Cu un aspect elegant, ușor sobru, calele sunt rezistente la căldură și la razele soarelui, așa că buchetul va rezita fără probleme pe tot parcursul evenimentului.

Floarea-soarelui

Dacă ne referim la o nuntă de vară rustică, nu există floare mai potrivită pentru buchetul de mireasă decât floarea-soarelui. Va fi un buchet luminos, vesel, asemeni unei zile de vară.

Pentru un plus de farmec, într-un buchet cu floarea-soarelui, pot fi adăugate spice de grâu sau flori de câmp cum sunt Eryngium sau margaretele. 

Plante suculente

Cu siguranță plantele suculente sunt o alegere înțeleaptă pentru cineva care își dorește un buchet de mireasă deosebit și care să reziste într-o zi călduroasă de vară. Perfect pentru o mireasă nonconformistă, buchetul cu plante suculente va face față cu brio unei zile de vară, indiferent cât de călduroasă va fi.

Lavanda

Romantice și având un aer vintage, buchetele din lavandă sunt cu adevărat rezistente. În plus, un buchet din lavandă poate fi păstrat și după ce florile se usucă, arătând la fel de bine. Pe lângă aspect, lavanda este specială și datorită parfumului său atât de apreciat.

Craspedia

Folosită destul de des în ultima vreme în buchetele de mireasă, Craspedia este o floare foarte rezistentă în condiții de uscăciune, umiditate excesivă sau soare puternic. În plus, galbenul său se potrivește de minune cu vara și va scoate din anonimat orice buchet de mireasă.

Iată că grija referitoare la rezistența buchetului de mireasă poate fi ștearsă din minte atunci când alegi florile potrivite. În funcție de personalitate ei și de stilul nunții, fiecare mireasă poate găsi cele mai potrivite flori pentru ca buchetul să fie perfect. Vezi mai multe buchete de mireasă și inspiră-te!

Buchete de mireasă rezistente pentru o nuntă de varăBuchete de mireasă rezistente pentru o nuntă de varăBuchete de mireasă rezistente pentru o nuntă de varăBuchete de mireasă rezistente pentru o nuntă de varăBuchete de mireasă rezistente pentru o nuntă de varăBuchete de mireasă rezistente pentru o nuntă de varăBuchete de mireasă rezistente pentru o nuntă de varăBuchete de mireasă rezistente pentru o nuntă de varăBuchete de mireasă rezistente pentru o nuntă de varăBuchete de mireasă rezistente pentru o nuntă de varăBuchete de mireasă rezistente pentru o nuntă de varăBuchete de mireasă rezistente pentru o nuntă de vară