Home»Noutati Magnolia»Buchete de mireasă rezistente pentru o nuntă de vară

Buchete de mireasă rezistente pentru o nuntă de vară

resize_fix

Fără îndoială, vara este sezonul preferat de marea majoritate a celor care hotărăsc să se căsătorească. Soarele și aerul de vacanță contribuie la farmecul și reușita unei nunți.

Dacă ne gândim însă la buchetul de mireasă, vara vine și cu impedimente. Ce flori să alegi astfel încât să nu ai surpriza de a se ofili înainte ca nunta să fie gata?

Nicio mireasă nu și-ar dori un buchet care să nu reziste până la sfârșirul petrecerii. Tocmai de aceea îți prezentăm cele mai rezistente flori de vară pentru buchete de mireasă :

Trandafirii

Indiferent de tendințe, trandafirii rămân în topul preferințelor mireselor. Se găsește o gamă impresionantă de soiuri, așa că miresele pot opta pentru trandafiri de toate dimensiunile și culorile. Important de știut că trandafirii sunt foarte rezistenți chiar și într-o zi toridă, așa că sunt o alegere inspirată pentru o nuntă de vară.

                                           Buchet de mireasa cu trandafiri        buchet_compact_de_mireasa

Calele

Miresele mai sofisticate pot alege un buchet alcătuit din cale. Cu un aspect elegant, ușor sobru, calele sunt rezistente la căldură și la razele soarelui, așa că buchetul va rezita fără probleme pe tot parcursul evenimentului.

Buchet de mireasa cu cale

Lavanda

Romantice și având un aer vintage, buchetele din lavandă sunt cu adevărat rezistente.  În plus, un buchet din lavandă poate fi păstrat și după ce florile se usucă, arătând la fel de bine.

0817-17168

Floarea-soarelui

Dacă ne referim la o nuntă de vară rustică, nu există floare mai potrivită pentru buchetul de mireasă decât floarea-soarelui. Va fi un buchet luminos, vesel, asemeni unei zile de vară. Pentru un plus de farmec, pot fi adăugate spice de grâu.

Buchet cu floarea soarelui

Tot din categoria florilor rustice face parte și Eryngium, o plantă extrem de atractivă prin albastrul său electric.

_EXP5445

Plante suculente

Cu siguranță plantele suculente sunt o alegere înțeleaptă pentru cineva care își dorește un buchet de mireasă deosebit și care să reziste într-o zi călduroasă de vară. Perfect pentru o mireasă nonconformistă, buchetul cu plante suculente va face față cu brio unei zile de vară, indiferent cât de călduroasă va fi.

buchet_de_mireasa_cale_si_broccoli            be4139f5cc34f8cd95acd291d2188d82

Craspedia

Folosită destul de des în ultima vreme în buchetele de mireasă, Craspedia este o floare foarte rezistentă în condiții de uscăciune, umiditate excesivă sau soare puternic. În plus, galbenul său se potrivește de minune cu vara și va scoate din anonimat orice buchet de mireasă.

82b80be7dc7795de540b5f71b6984ef1    dd2f31517b327743c7aa7b7f797c1632

Iată că grija referitoare la rezistența buchetului de mireasă poate fi ștearsă din minte atunci când alegi florile potrivite. În funcție de personalitate ei și de stilul nunții, fiecare mireasă poate găsi cele mai potrivite flori pentru ca buchetul să fie perfect. Vezi mai multe buchete de mireasă și inspiră-te!