magnolia.ro

Ce buchet de mireasă să alegi pentru o nuntă de toamnă

17 Septembrie 2019
Ce buchet de mireasă să alegi pentru o nuntă de toamnă

Când vine vorba despre nunțile de toamnă, multe viitoare mirese se întreabă ce flori să aleagă, având în vedere că opțiunile sunt mai limitate decât vara sau primăvara.

Chiar dacă o florărie profesionistă va putea să îți facă rost de aproape orice floare în orice anotimp, dezavantajul este că un buchet realizat din flori extrasezoniere va avea un preț mai mare. Așa că, dacă vrei să rămâi la un buget mai redus, dar să ai parte de un buchet de mireasă senzațional, îți dăm noi câteva sugestii.

buchet-de-mireasa-de-toamna

Foarte potrivite pentru nunțile de toamnă târzie sunt buchetele cu accente rustice, cele în care se regăsesc elemente din natură precum scoarța de copac, crenguțe, frunzele ruginii sau chiar mănunchiuri de fructe ornamentale și, de ce nu, comestibile.

Toamna înseamnă bogăție, așa că  buchetul de mireasă trebuie să sugereze acest lucru. Nuanțele de portocaliu, cupru, roșu, galben sau auriu se vor potrivi perfect într-un buchet de mireasă de toamnă.

În ceea ce privește florile, trandafirii portocalii, daliile, crizantemele sau calele se vor încadra foarte bine într-un buchet tomnatic. De asemenea, plantele cu aspect mai dur, ușor lemnos, cum ar fi Protea sau Anghinarea vor da un aspect cu totul aparte buchetului.

Fructele decorative, precum cele de Hypericum sau Viburnumardeii iuți sau măceșele vor spori farmecul buchetului. Aerul rustic poate fi dat și de o panglică din iută atașată buchetului.

În concluzie, buchetul de mireasă pentru o nuntă ce are loc toamna trebuie să fie asemeni toamnei: bogat și în culori pe care le regăsim în natură în această perioadă. Artisții Florăriei Magnolia te pot consilia și îți pot realiza buchetul la care visezi.

Sursă foto: Pinterest

Ce buchet de mireasă să alegi pentru o nuntă de toamnăCe buchet de mireasă să alegi pentru o nuntă de toamnăCe buchet de mireasă să alegi pentru o nuntă de toamnăCe buchet de mireasă să alegi pentru o nuntă de toamnăCe buchet de mireasă să alegi pentru o nuntă de toamnăCe buchet de mireasă să alegi pentru o nuntă de toamnăCe buchet de mireasă să alegi pentru o nuntă de toamnăCe buchet de mireasă să alegi pentru o nuntă de toamnăCe buchet de mireasă să alegi pentru o nuntă de toamnăCe buchet de mireasă să alegi pentru o nuntă de toamnăCe buchet de mireasă să alegi pentru o nuntă de toamnăCe buchet de mireasă să alegi pentru o nuntă de toamnă