magnolia.ro

Mesaje de 8 Martie. Ce transmit florile pe care le oferi

01 Martie 2022
Mesaje de 8 Martie. Ce transmit florile pe care le oferi

8 Martie este ziua în care fiecare femeie din viața ta trebuie să știe cât de mult o iubești. Fie că este vorba despre mamă, bunică, iubită, soție, soră sau prietenă, fiecăreia îi poți transmite de Ziua Internațională a femeii un gând bun.

Cele mai multe persoane aleg să trimită celor dragi un mesaj însoțit de un buchet de flori de 8 Martie. Ce trebuie să știi însă este că nu doar cuvintele scrise într-o felicitare transmit mesajul tău, ci chiar și florile pe care le dăruiești. În funcție de specie, de culoare, de forma buchetului, vei comunica mesaje diferite. Tocmai de aceea, îți spunem care sunt florile cele mai potrivite pentru a fi dăruite în această zi și ce semnificații ascund.

Buchete de 8 Martie cu narcise

Narcisele sunt simbolul noilor începuturi și sunt florile pe care le asociezi inevitabil cu primăvara. Dacă vrei să dăruiești un buchet unei prietene dragi, narcisele galbene sunt cea mai bună alegere, fiind considerate  chiar florile prieteniei. De asemenea, reprezentând noile începuturi, narcisele sunt potrivite pentru o proaspătă mămică. Asociate cu norocul și speranța, narcisele sunt potrivite și dacă vrei să faci un cadou cuiva aflat într-un moment dificil. Ele vor transmite mesajul „Nu îți pierde speranța, totul va fi bine”.

Buchete de 8 Martie cu iriși

Simbol al afecțiunii și căldurii, irișii sunt florile cu care poți spune „Te iubesc, mamă”. Irișii sunt, de asemenea, asociați cu încrederea, înțelepciunea și cu valorile umane.

Tot pentru mame se recomandă buchetele de crini. Aceștia sunt chiar un simbol al maternității, grecii asociindu-i cu nașterea.

De asemenea, ei reprezintă amintirile frumoase, așa că sunt bineveniți dacă vrei să îi mulțumești mamei pentru momentele frumoase pe care le-ați trăit împreună.

Buchete de 8 Martie cu trandafiri 

Nu este nicio surpriză faptul că trandafirii se regăsesc și ei pe lista florilor pe care le poți dărui celor dragi de 8 Martie. Dacă vorbim despre trandafirii roșii, aceștia sunt, bineînțeles, simbolul dragostei și al pasiunii, așa că sunt potriviți pentru a-i dărui persoanei iubite oricând vrei să îi spui „Te iubesc”. Dacă vrei să îți exprimi aprecierea pentru cineva din viața ta, poți alege cu încredere trandafirii albi.

Buchete cu lalele

„O primăvară frumoasă”, dar și un sincer „Te iubesc” sunt două mesaje ce pot fi transmise cu ajutorul lalelelor. Nu multă lume știe, dar lalelele de culoare roșie semnifică dragostea perfectă, așa că dăruiește-le persoanei iubite de 8 Martie.

Un buchet cu lalele multicolore exprimă cum nu se poate mai bine bucuria și prospețimea primăverii, așa că poate fi dăruit tuturor celor cărora vrei să le arăți prețuirea ta în această zi.

Știind aceste semnificații ale florilor, îți va fi mai ușor să găsești buchetul sau aranjamentul floral care să fie în concordanță cu mesajul pe care vrei să îl transmiți. Vezi o selecție de buchete cu ajutorul cărora poți aduce bucurie persoanelor dragi: Buchete pentru 8 Martie.

Mesaje de 8 Martie. Ce transmit florile pe care le oferiMesaje de 8 Martie. Ce transmit florile pe care le oferiMesaje de 8 Martie. Ce transmit florile pe care le oferiMesaje de 8 Martie. Ce transmit florile pe care le oferiMesaje de 8 Martie. Ce transmit florile pe care le oferiMesaje de 8 Martie. Ce transmit florile pe care le oferi