magnolia.ro

Cum sa faci o femeie sa se simta speciala de Valentine's Day

08 Februarie 2022
Cum sa faci o femeie sa se simta speciala de Valentine's Day

Dragostea merită sărbătorită, iar Valentine’s Day este ocazia perfectă să-i arăți persoanei iubite cât de mult o prețuiești.

Cum să faci acest lucru? Variantele sunt nenumărate, însă există un cadou pe care nicio femeie nu îl poate refuza și care nu poate lipsi de 14 februarie, indiferent dacă te gândești sau nu și la alte surprize. Este vorba despre frumoasele flori și îți arătăm cum poți, cu ajutorul lor, să îți faci iubita sau soția să se simtă specială de Valentine’s Day.

Trimite-i un buchet de flori la locul de muncă

Dacă e obișnuită cu gesturi romantice din partea ta, probabil se așteaptă să primească un buchet de flori de Valentine’s Day. Lucrul la care s-ar putea să nu se aștepte însă este ca buchetul de flori să ajungă la locul său de muncă. Apelează la un serviciu de livrare de flori și impresioneaz-o de Ziua îndrăgostiților. Dacă este o persoană căreia îi place să fie admirată, faptul că privirile colegilor de muncă vor fi ațintite asupra ei, o va face să se simtă specială.

Când alegi florile, opțiunile sunt aproape nelimitate, așa că nu trebuie să te limitezi la clasicii trandafiri roșii. Chiar dacă sunt cel mai cunoscut simbol al iubirii, există și alte flori care dețin aceste semnificații. Știai, de exemplu, că lalelele sunt un simbol al iubirii perfecte? Dăruiește-i un buchet cu lalele și spune-i și motivul pentru care ai ales acest cadou. Sigur o vei impresiona. Ce nu trebuie să uiți este să atașezi un mesaj buchetului trimis. În momentul în care nu oferi personal florile, un bilețel în care să scrii câteva gânduri este obligatoriu.

Declară-i dragostea cu un trandafir nemuritor

Simbol al iubirii durabile, trandafirii criogenați sunt un trend al ultimilor ani în materie de cadouri florale. Spune-i persoanei dragi că iubirea ta este pentru totdeauna și dăruiește-i un trandafir criogenat în cupolă de sticlă sau un aranjament cu trandafiri criogenați. Avantajul florilor criogenate este că rezistă până la 25 de ani, așadar cadoul tău îi va aminti ani la rând persoanei iubite de această zi deosebită.

Surprinde-o cu flori la micul dejun sau la o cină romantică

Surprinde-o de la prima oră a dimineții cu un mic dejun adus la pat și cu un buchet de flori! Sigur nu se va aștepta la o surpriză atât de matinală.

Dacă ați programat o ieșire la restaurantul preferat de Ziua îndrăgostiților, transformă această seară în una și mai romantică. Comandă un buchet de flori și aranjează cu florăria să fie livrat exact în intervalul orar în care v-ați propus să fiți acolo. Timing-ul este foarte important în astfel de situații, așa că asigură-te că florile nu ajung înainte să ajungeți voi la restaurant sau când sunteți deja pe picior de plecare.

101 trandafiri- buchetul îndrăgostiților

Pentru cei care vor să facă din această zi una memorabilă, un buchet cu 101 trandafiri roșii este alegerea ideală. Dacă ai planuri mari și vrei să îți ceri iubita în căsătorie de Ziua îndrăgostiților, un astfel de buchet este perfect pentru a face asta într-un mod pe care nu-l va uita.

Indiferent prin ce cuvinte îi spui partenerei de viață că o iubești, florile vor face ca declarația ta să fie una și mai frumoasă, iar pe ea o vor face să se simtă apreciată și iubită.

Cum sa faci o femeie sa se simta speciala de Valentine's DayCum sa faci o femeie sa se simta speciala de Valentine's DayCum sa faci o femeie sa se simta speciala de Valentine's DayCum sa faci o femeie sa se simta speciala de Valentine's DayCum sa faci o femeie sa se simta speciala de Valentine's Day