magnolia.ro

Livrăm FERICIRE oriunde în lume

28 Iunie 2022
Livrăm FERICIRE oriunde în lume

Trăim în era globalizării și, de cele mai multe ori, cei dragi nouă se află la distanțe de sute sau chiar mii de kilometri, emoțiile fiind greu de transmis dincolo de ecranul telefonului sau calculatorului. De aceea, cel mai iubit serviciu Magnolia este cel de livrare, florile simbolizând mesaje și sentimente profunde.

Persoanele apropiate, deși aflate la distanță, ocupă un loc special în inima noastră și merită să le transmitem admirația și iubirea prin gesturi simple, dar cu un impact surprinzător. Fie că este vorba de famile, relații de dragoste sau de prietenie, alege cadoul și mesajul reprezentative, iar Magnolia livrează în 2-4 ore în România și în maximum 24 ore internațional.

 

Cum reușim să livrăm fericirea ?

Răspunsul este unul simplu, curierii proprii sau, cum ne place nouă să îi numim, experții în surprize. Florile sunt păstrate și transportate în cele mai bune condiții, iar livrarea este una specială deoarece poate fi realizată în zile preferențiale, inclusiv în weekend. Mai mult, mesajele ce însoțesc buchetele sau aranjamentele sunt scrise clasic, de mână, pentru ca momentul să fie unul cu o mare însemnătate, dăinuind pentru totdeauna în memoria destinatarului.

În plus, florăriile Magnolia, micile “fabrici de sentimente”, sunt distribuite în 11 orașe importante ale țării, ceea ce facilitează livrarea rapidă. Pe lângă rețeaua proprie, Magnolia are în plan o extindere la nivel național.

De ce Magnolia?

Prima florărie Magnolia a fost deschisă în Bistrița în anul 1997, iar în prezent este un nume recunoscut pentru calitatea florilor și a serviciilor. Furnizorii sunt atent selecționați după verificări ample, orice informație despre plantație fiind importantă pentru modul în care florile vor rezista în casele fericiților destinatari. 

Mai presus de orice, misiunea Magnolia este îndeplinită abia în momentul în care feedback-ul clientului este unul pozitiv, iar surpriza este reușită. Una dintre cele mai frumoase povești spuse cu ajutorul florilor noastre vine din partea unui client ce a trimis persoanei iubite un buchet plin de trandafiri, însoțit de 10 bilețele, fiecare având o dată inscripționată, reprezentând ziua în care trebuie deschis. Spre bucuria tuturor, florile nu și-au pierdut prospețimea nici în ziua 10 când a fost citit cel mai simplu și sincer mesaj: “Te iubesc!”.