magnolia.ro

Florile Magnolia, acum și pe Austral Trade

06 Noiembrie 2018
Florile Magnolia, acum și pe Austral Trade

Pentru că ne dorim ca produsele noastre să ajungă la cât mai multă lume, de acum, cei care sunt interesați de cadouri florale pentru mediul business, pot găsi buchete și aranjamente florale și pe austral.ro.

Misiunea celor de la Austral este să transforme orele petrecute la muncă în unele cât mai plăcute, iar un cadou precum florile primit de către angajați sau parteneri de afaceri cu diferite ocazii contribuie perfect la îndeplinirea acestei misiuni.

“Parteneriatul cu Magnolia vine ca un răspuns la nevoile clienților de a-și arăta aprecierea pentru angajați sau parteneri și furnizori, folosindu-se de serviciul de livrare flori care să acopere toată țara. Pentru acest lucru, aveam nevoie de un partener de încredere, cu experiență, care să se asigure că un simplu gând se poate transforma într-un gest frumos de la o oră la alta, în orice colț al țării” spune Felix Mărincuș, Marketing & Sales Manager al companiei Austral.

 

Se știe că florile sunt cel mai potrivit cadou, indiferent de ocazie și de relația pe care o ai cu persoana căreia i le oferi. Tocmai de aceea, dacă vrei să feliciți un membru al echipei, dacă vrei să spui „La mulți ani” sau dacă vrei să-i mulțumești unui colaborator, florile sunt o alegere excelentă.

Sărbătorile sunt o altă ocazie cu care poți oferi un astfel de cadou de care toată lumea se va bucura.

Pe Austral vei găsi buchete de flori, dar și aranjamente în coșuri sau în cutii elegante. De asemenea, poți comanda plante la ghiveci și aranjamente florale realizate pe sticle de vin și șampanie. Acestea din urmă sunt foarte potrivite drept cadouri pentru bărbați, așadar, atât domnii, cât și doamnele se pot bucura de un cadou marca Magnolia.

Fiecare detaliu contează, iar acest lucru este valabil și în relațiile profesionale. Alege așadar cadoul potrivit și arată-ți aprecierea față de angajați sau colaboratori cu fiecare ocazie.

Florile Magnolia, acum și pe Austral TradeFlorile Magnolia, acum și pe Austral TradeFlorile Magnolia, acum și pe Austral Trade