magnolia.ro

Magnolia deschide o nouă florărie în Timișoara

24 August 2018
Magnolia deschide o nouă florărie în Timișoara

Am dezvoltat de-a lungul anilor o rețea ce cuprinde 13 florării, 3 depozite de flori en gros și un garden center și ne pregătim să deschidem cea de-a 14-a florărie.

Ne-am îndreptat de această dată spre Timișoara pentru că ne dorim să fim aproape și de clienții noștri din vestul țării. Noua florărie din Timișoara se va deschide în 1 septembrie și ne vei putea găsi în interiorul complexului comercial Shopping City.

Flori proaspete, plante la ghiveci, aranjamente florale și cadouri speciale pentru cei dragi îi vor aștepta în curând pe toți cei care ne vor trece pragul. Pe lângă produse de calitate, floriști talentați îți vor sta mereu la dispoziție cu cele mai bune sugestii și pregătiți să te ajute să faci surprize cu adevărat deosebite. Magnolia Timișoara va fi din această toamnă locul în care poți veni cu încredere atunci când cauți un cadou special.

Dacă vrei să trimiți flori în Timișoara, comenzile de flori online sunt în continuare o soluţie la îndemână, aşa că dacă nu reușești să ajungi în magazinul nostru sau dacă persoana căreia vrei să îi oferi un buchet de flori este departe de tine, apelează cu încredere la Magnolia- florărie online Timișoara.

Prin serviciul nostru de livrare flori în Timișoara, cadoul tău va ajunge în doar 2-4 ore la destinație. Transportul este gratuit și se face cu propriii curieri, așa că garantăm că florile vor ajunge în cele mai bune condiții.

Te așteptăm în noua noastră florărie sau pe magnolia.ro dacă vrei să aduci bucurie celor pe care îi iubești.

Magnolia deschide o nouă florărie în TimișoaraMagnolia deschide o nouă florărie în TimișoaraMagnolia deschide o nouă florărie în Timișoara