magnolia.ro

Florăria Magnolia, din septembrie şi în Park Lake Plaza din Bucureşti

30 August 2016
Florăria Magnolia, din septembrie şi în Park Lake Plaza din Bucureşti

Ne pregătim să deschidem un nou magazin Magnolia în Bucureşti!

Ne dorim să fim prezenţi în cât mai multe locuri din ţară, astfel încât clienţii noştri să aibă un acces cât mai facil la florile şi aranjamentele noastre florale, o sursă de bucurie când vine vorba despre a dărui un cadou delicat, elegant şi plin de viaţă cuiva drag.

Noul loc unde ne puteţi găsi începând cu data de 1 septembrie este incinta mall-ului Park Lake Plaza din cartierul Titan.

Prima florărie Magnolia din Bucureşti a fost inaugurată cu mai mult de 4 ani în urmă, pe strada Buzeşti, nr 55. Pe parcursul acestor ani ne-am bucurat de un număr tot mai mare de persoane care ne-au trecut pragul şi pe care le-am ajutat să facă surprize minunate. Numărul mare de clienţi ne-a făcut să căutăm un nou loc unde să fim găsiţi cu uşurinţă şi de unde să înceapă cele mai frumoase surprize.

^216BD0815A37C3A4EABFD91D11E5E5B5AD695B0BB1F3E69FF2^pimgpsh_fullsize_distr

Începând cu data de 1 septembrie 2016, vă puteteți bucura de serviciile noastre premium în noul magazin din Park Lake Plaza. Alegeţi pentru cei dragi florile și cadourile care transmit cel mai bine gândurile și sentimentele dumneavoastră . Bucuria celor pe care îi iubim este esenţială şi trebuie să o provocăm cât mai des posibil, iar florile sunt de fiecare dată aducătoare de emoţie şi bucurie.

Dacă preferați să vă faceți cumpărăturile din fata calculatorului sau direct de pe mobil, magazinul nostru online va sta mereu la dispozitie și puteți face o surpriza unei persoane dragi cu doar cateva click-uri. Curierii noştri vor livra florile în doar 2-4 ore, oriunde în România şi în maximum 24 de ore oriunde în lume!