magnolia.ro

Biscuiţi fini, un nou cadou pe magnolia.ro

15 Iunie 2016
Biscuiţi fini, un nou cadou pe magnolia.ro

Am pregătit noi surprize care să te ajute să faci, la rândul tău, surprize. Pe lângă delicatele flori, îţi oferim posibilitatea să dăruieşti şi un cadou. Ne dorim să variem cât mai mult gama de cadouri, astfel încât să găseşti darul potrivit pentru orice eveniment. Tocmai de aceea am mai adăugat pe lista noastră de cadouri unul de care s-ar bucura oricine. Dacă însoţeşti un buchet de flori de ceva dulce, darul tău va fi şi mai special . Un nou cadou pe care îl poţi alege de pe magnolia.ro sunt biscuiţii cu unt, un cadou fin şi gustos, potrivit pentru oricine.

Comandă un buchet de flori şi o cutie cu biscuiţi şi îndulceşte ziua cuiva drag! Ambalajul elegant fac din acest dar unul potrivit pentru orice ocazie. Indiferent dacă vrei să trimiţi flori prin care să feliciţi pe cineva, să urezi „La mulţi ani!” sau pur şi simplu să faci cuiva drag o bucurie fără un motiv anume, o cutie cu biscuiţi rafinaţi vor însoţi buchetul în cel mai frumos mod.

Oricine se bucură să primească ceva dulce, aşa că nu ezita să completezi florile cu un cadou delicios. Flori si biscuiti, o combinaţie dulce ce va fi pe placul oricui!