magnolia.ro

Florăria Magnolia, acum şi în Constanţa!

02 Iunie 2016
Florăria Magnolia, acum şi în Constanţa!

Florăria Magnolia vine în acest an cu încă o surpriză. Lanţul magazinelor Magnolia din România se măreşte cu o nouă florărie, de această dată în Constanţa.

Noua florărie va putea fi găsită în City Park Mall, iar artiştii nostri florali sunt gata să creeze cele mai deosebite buchete sau aranjamente florale, astfel încât să îi determine pe constănţeni să viziteze florăria noastră cu fiecare ocazie importantă din viaţa celor dragi.

Magnolia Constanţa este al 16-lea magazin offline pe care îl deschidem şi reprezintă o oportunitate de a fi şi mai prezenţi pe piaţa din România. Noua locaţie a venit şi ca urmare a numeroaselor cereri ale clienţilor care vor să se bucure de calitatea produselor şi serviciilor noastre peste tot în ţară. Vom livra flori la domiciliu în tot judeţul Constanţa şi în împrejurimi, aşadar orice surpriză va fi mult mai uşor de realizat.

Aşa cum ne-am obişnuit clienţii, după deschidere vom avea acţiuni care să îi surprindă, să îi bucure şi, de ce nu, să îi facă să ne devină clienţi fideli.

Mai multe informaţii despre noul magazin Magnolia, găsiţi pe forbes.ro, ziarulfinanciar.ro, neweditionnews.ro şi banisiafaceri.ro.