magnolia.ro

Flori și aranjamente florale corporate, o nouă colecție

12 Noiembrie 2018
Flori și aranjamente florale corporate, o nouă colecție

Cadourile sunt prezente și în mediul business, însă se știe că acestea trebuie alese cu atenție și trebuie privite altfel decât cadourile pentru prieteni sau pentru membrii familiei.  Asta deoarece există o etichetă de care fiecare companie sau angajat ar trebui să țină cont. Există, totuși, un cadou acceptat de către toată lumea ca fiind unul potrivit pentru orice ocazie, chiar și în mediul de afaceri. Este vorba despre flori, iar la Florăria Magnolia găsești o colecție specială cu buchete și aranjamente florale corporate.

Ocaziile cu care poți oferi un cadou angajaților sunt diverse. Sărbătorile sau zilele de naștere sunt printre cele mai comune, însă florile pot fi oferite și atunci când vrei să le mulțumești angajaților pentru eforturile depuse, să îi feliciți pentru un proiect reușit sau pentru promovarea în cadrul firmei.

Poți alege buchete sau aranjamente florale în culori vesele, dar și aranjamente cu plante în coșuri sau cutii și chiar plante la ghiveci.

Când vine vorba despre partenerii de afaceri, aranjamentele sau buchetele mai sobre, mai elegante, sunt o opțiune de luat în calcul. Pentru doamne, un aranjament cu flori exotice într-o cutie elegantă va face întotdeauna senzație. Domnilor le poți oferi un aranjament floral realizat pe o sticlă de șampanie sau vin precum și o planta pentru birou.

Indiferent de ocazie și de persoana care primește cadoul, florile sunt cel mai potrivit cadou și în mediul de afaceri.  Pe lângă faptul că pot oferite drept cadou, florile sunt un element ce nu ar trebui să lipsească nici de la evenimentele corporate, din sălile de ședințe sau cele de recepție.

Comandă online flori corporate și înfrumusețează spațiul de lucru sau surpinde-i într-un mod frumos pe cei cu care lucrezi.

Flori și aranjamente florale corporate, o nouă colecțieFlori și aranjamente florale corporate, o nouă colecțieFlori și aranjamente florale corporate, o nouă colecție
Etichete: